Clairial 10 krema, 40ml

SVR

Clairial 10 krema, 40ml 1168654

Clairial 10 krema, 40ml.

Krema za intenzivno depigmentacijo trdovratnih lokaliziranih temnih madežev (melazme, kloazme..) z učinkom beljenja. Brez parfuma.

Clarial je linija proti nepravilnim hiperpigmentacijam, ki so posledica kožnih vnetij, izpostavljanju soncu (melazme), nosečnosti, madežev kot posledica aken, starostnih peg. Clairial C 10 krema je intenzivna nega za depigmentacijo z učinkom beljenja. Pobeli obstoječe madeže, zmanjša nastanek novih in posvetli kožo. Krema je primerna za vse tipe kože. Glavne sestavine: Vitamin C, Lumiwhite (inhibira sintezo melanina).
 
Uporaba: Vmasirajte na rjave madeže na obrazu, vratu, dekolteju in zgornji strani rok, zjutraj in zvečer. Rezultati so vidni že po štirih tednih redne in pravilne uporabe v kombinaciji s Clairial Peel. Zaradi svoje svetle in kremaste teksture se lahko uporablja kot podlaga za ličila.
 
Sestavine:

AQUA (PURIFIED WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, DIACETYL BOLDINE, OLIGOPEPTIDE-68, UNDECYLENOYL PHENYLALANINE C13-14 ISOPARAFFIN, CETEARYL GLUCOSIDE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DISODIUM EDTA, HYDROGENATED LECITHIN, LACTIC ACID, LAURETH-7 POLYACRYLAMIDE, SODIUM OLEATE, TRIETHANOLAMINE, CHLORPHENESIN, O-CYMEN-5-OL, PHENOXYETHANOL, CITRONELLYL METHYLCROTONATE.
 


42,72 €Na zalogi
Količina
SVR
Clairial 10 krema, 40ml
Clairial 10 krema, 40ml. Krema za intenzivno depigmentacijo trdovratnih lokaliziranih temnih madežev (melazme, kloazme..) z učinkom beljenja. Brez parfuma. Clarial je linija proti nepravilnim hiperpigmentacijam, ki so posledica kožnih vnetij, izpostavljanju soncu (melazme), nosečnosti, madežev kot posledica aken, starostnih peg. Clairial C 10 krema je intenzivna nega za depigmentacijo z učinkom beljenja. Pobeli obstoječe madeže, zmanjša nastanek novih in posvetli kožo. Krema je primerna za vse tipe kože. Glavne sestavine: Vitamin C, Lumiwhite (inhibira sintezo melanina). Uporaba: Vmasirajte na rjave madeže na obrazu, vratu, dekolteju in zgornji strani rok, zjutraj in zvečer. Rezultati so vidni že po štirih tednih redne in pravilne uporabe v kombinaciji s Clairial Peel. Zaradi svoje svetle in kremaste teksture se lahko uporablja kot podlaga za ličila. Sestavine: AQUA (PURIFIED WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, DIACETYL BOLDINE, OLIGOPEPTIDE-68, UNDECYLENOYL PHENYLALANINE C13-14 ISOPARAFFIN, CETEARYL GLUCOSIDE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DISODIUM EDTA, HYDROGENATED LECITHIN, LACTIC ACID, LAURETH-7 POLYACRYLAMIDE, SODIUM OLEATE, TRIETHANOLAMINE, CHLORPHENESIN, O-CYMEN-5-OL, PHENOXYETHANOL, CITRONELLYL METHYLCROTONATE. 
Clairial 10 krema, 40ml
42.72
EUR
InStock