Čisto lešnikovo olje, 50ml

Bio4Natural

Čisto lešnikovo olje, 50ml 401256

Čisto lešnikovo olje za obraz, dekolte in lasne konice - vlaži in uravnava mastnost kože.

Lešnikovo olje je 100% naravni izdelek pridobljen s hladnim stiskanjem portugalskih lešnikov.

Vlaži, uravnava mastnost in prodre globoko v kožo. Z antioksidacijskimi lastnostmi je idealen pripomoček pri boju s simptomi staranja.

Olje je bogat vir vitamina E, zato ima močne antioksidacijske lastnosti in preprečuje staranje kože. Zaradi visoke vsebnosti omega kislin, natančneje linolnih in oleinskih kislin, lešnikovo olje kožo krepi in obnavlja njen zaščitni sloj. Tako koža postane bolj prepustna in hkrati manj podvržena izsušenosti.

Ker ima lešnikovo olje sposobnost prodiranja v globlje sloje povrhnjice, je koža posledično globinsko nahranjena in bolj gladka.

Nanesite ga na konice las. Lešnikovo olje deluje kot naravni serum, ki preprečuje cepljenje las. Ker je pH nevtralen, predstavlja popolno rešitev za obnovo lasnih konic.

Ne vsebuje umetnih barvil in konzervansov.

Veganski izdelek.

Sestavine:

Lešnikovo olje (Corylus avellana nut oil)
 
 


11,80 €Na zalogi
Količina
Bio4Natural
Čisto lešnikovo olje, 50ml
Čisto lešnikovo olje za obraz, dekolte in lasne konice - vlaži in uravnava mastnost kože. Lešnikovo olje je 100% naravni izdelek pridobljen s hladnim stiskanjem portugalskih lešnikov. Vlaži, uravnava mastnost in prodre globoko v kožo. Z antioksidacijskimi lastnostmi je idealen pripomoček pri boju s simptomi staranja. Olje je bogat vir vitamina E, zato ima močne antioksidacijske lastnosti in preprečuje staranje kože. Zaradi visoke vsebnosti omega kislin, natančneje linolnih in oleinskih kislin, lešnikovo olje kožo krepi in obnavlja njen zaščitni sloj. Tako koža postane bolj prepustna in hkrati manj podvržena izsušenosti. Ker ima lešnikovo olje sposobnost prodiranja v globlje sloje povrhnjice, je koža posledično globinsko nahranjena in bolj gladka. Nanesite ga na konice las. Lešnikovo olje deluje kot naravni serum, ki preprečuje cepljenje las. Ker je pH nevtralen, predstavlja popolno rešitev za obnovo lasnih konic. Ne vsebuje umetnih barvil in konzervansov. Veganski izdelek. Sestavine: Lešnikovo olje (Corylus avellana nut oil)  
Čisto lešnikovo olje, 50ml
11.8
EUR
Na zalogi