Čistilno mleko za obraz s kumaricami in hamamelisom za mešano in mastno kožo 125ml

L'Erbolario

Čistilno mleko za obraz s kumaricami in hamamelisom za mešano in mastno kožo 125ml 517834

Čistilno mleko za obraz s kumaricami in hamamelisom za mešano in mastno kožo je nežno in kremasto, obogateno z destilirano hamamelisovo vodo, ki zapira pore ter z izvlečkom kumarice, ki osveži. Spoštuje pH kože in jo z izredno nežnostjo očisti ter zapira pore. Medtem, ko popolnoma odstrani ličila in nečistočo, kožo navlaži in zmehča, da postane žametna.
 
 Uporaba:
 
 Zjutraj in zvečer ga enakomerno in skrbno nanesite naravnost na obraz in vrat. Nato ga odstranite s kosmičem vate, navlaženim s tonikom L’Erbolario (npr. Vodica madžarske kraljice).
 
 Sestavine:
 
 Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate, Sorbitol, Glycerin, Cucumis sativus Extract, Hamamelis virginiana Distillate, Brassica campestris oleifera Oil, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Rosmarinus officinalis Extract, Citric Acid, Glucose, Sodium PCA, Glutamic Acid, Xanthan Gum, Glycine, Lysine, Allantoin, Profumo/Parfum, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
 
15,90 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Čistilno mleko za obraz s kumaricami in hamamelisom za mešano in mastno kožo 125ml
Čistilno mleko za obraz s kumaricami in hamamelisom za mešano in mastno kožo je nežno in kremasto, obogateno z destilirano hamamelisovo vodo, ki zapira pore ter z izvlečkom kumarice, ki osveži. Spoštuje pH kože in jo z izredno nežnostjo očisti ter zapira pore. Medtem, ko popolnoma odstrani ličila in nečistočo, kožo navlaži in zmehča, da postane žametna.  Uporaba:  Zjutraj in zvečer ga enakomerno in skrbno nanesite naravnost na obraz in vrat. Nato ga odstranite s kosmičem vate, navlaženim s tonikom L’Erbolario (npr. Vodica madžarske kraljice).  Sestavine:  Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate, Sorbitol, Glycerin, Cucumis sativus Extract, Hamamelis virginiana Distillate, Brassica campestris oleifera Oil, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Rosmarinus officinalis Extract, Citric Acid, Glucose, Sodium PCA, Glutamic Acid, Xanthan Gum, Glycine, Lysine, Allantoin, Profumo/Parfum, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate. 
Čistilno mleko za obraz s kumaricami in hamamelisom za mešano in mastno kožo 125ml
15.9
EUR
InStock