Čisti gel iz aloe vere 99,9%, 200ml

Planters

Čisti gel iz aloe vere 99,9%, 200ml 142650

Gel za vse vrste kože.

Gel iz hladno stisnjenega soka Aloe Vere, ki ščiti, pomirja in vlaži vse vrste kože. Zaradi njegovih pomirjevalnih lastnosti je še posebej priporočljiv za nego opečene kože (tudi po sončenju), rdečice, brazgotin, zunanjih intimnih vnetij in pikov žuželk. Odličen je tudi za nego občutljive dojenčkove kože (tudi kot sredstvo po sončenju). Gel je nemasten.

Navodila za uporabo: Večje količine gela nanesite na suho in očiščeno kožo, ter masirajte do popolnega vpoja.

Sestavine:

100% polisaharidni sok Aloe Vere, naravna citronska kislina, glukonolakton (nastane s fermentacijo riža, koruze in sladkornega trsa), natrijev fitat (izvleček riža).

NE VSEBUJE PARABENOV, NE VSEBUJE POLIETILEN GLIKOLA (PEG), NE VSEBUJE DIŠAV, NE VSEBUJE SILIKONA, TESTIRANA NA NIKELJ, NE VSEBUJE DODANIH KEMIČNIH SNOVI ZA ZGOŠČEVANJE GELA, DERMATOLOŠKO TESTIRANO.


15,00 €Na zalogi
Količina
Planters
Čisti gel iz aloe vere 99,9%, 200ml
Gel za vse vrste kože. Gel iz hladno stisnjenega soka Aloe Vere, ki ščiti, pomirja in vlaži vse vrste kože. Zaradi njegovih pomirjevalnih lastnosti je še posebej priporočljiv za nego opečene kože (tudi po sončenju), rdečice, brazgotin, zunanjih intimnih vnetij in pikov žuželk. Odličen je tudi za nego občutljive dojenčkove kože (tudi kot sredstvo po sončenju). Gel je nemasten. Navodila za uporabo: Večje količine gela nanesite na suho in očiščeno kožo, ter masirajte do popolnega vpoja. Sestavine: 100% polisaharidni sok Aloe Vere, naravna citronska kislina, glukonolakton (nastane s fermentacijo riža, koruze in sladkornega trsa), natrijev fitat (izvleček riža). NE VSEBUJE PARABENOV, NE VSEBUJE POLIETILEN GLIKOLA (PEG), NE VSEBUJE DIŠAV, NE VSEBUJE SILIKONA, TESTIRANA NA NIKELJ, NE VSEBUJE DODANIH KEMIČNIH SNOVI ZA ZGOŠČEVANJE GELA, DERMATOLOŠKO TESTIRANO.
Čisti gel iz aloe vere 99,9%, 200ml
15
EUR
InStock