Croisiere celadon vodica za telo in lase 100ml

Baija

CROISIERE CELADON Vodica za telo in lase 100ml 1049686

Iščete osvežitev in opojno vonjavo za vašo kožo, ki zdrži ves dan? Poskusite to lahkotno mistično dišavo, ki je kreirana posebno za telo. Negujte vašo kožo s svežo in senzualno noto jasmina in zelenega čaja.
 
 Vonj: Zeleni čaj in jasmin
 
 Uporaba: razpršite po telesu.
 
 Brez parabena in phenoxyethanola.
 
 Samo za zunanjo uporabo. Ne pršite po obrazu.
 
 Sestavine:
 
 AQUA (WATER), GLYCERIN, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, SODIUM BENZOATE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, LIMONENE, CITRIC ACID, GERANIOL, CITRAL, EUGENOL.
 
 Namig za uporabo:
 Vsi tipi kož
 Brez parabena
25,50 €15,30 €Na zalogi
Količina
Sorodni izdelki
Baija
CROISIERE CELADON Vodica za telo in lase 100ml
Iščete osvežitev in opojno vonjavo za vašo kožo, ki zdrži ves dan? Poskusite to lahkotno mistično dišavo, ki je kreirana posebno za telo. Negujte vašo kožo s svežo in senzualno noto jasmina in zelenega čaja.  Vonj: Zeleni čaj in jasmin  Uporaba: razpršite po telesu.  Brez parabena in phenoxyethanola.  Samo za zunanjo uporabo. Ne pršite po obrazu.  Sestavine:  AQUA (WATER), GLYCERIN, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, SODIUM BENZOATE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, LIMONENE, CITRIC ACID, GERANIOL, CITRAL, EUGENOL.  Namig za uporabo: Vsi tipi kož Brez parabena
CROISIERE CELADON Vodica za telo in lase 100ml
15.3
EUR
Na zalogi