Croisiere celadon tekoče milo za roke in telo 500ml

Baija

CROISIERE CELADON Tekoče milo za roke in telo 500ml 1049722

Zeleni čaj in jasmin
 
 To milo je narejeno po tradicionalnih metodah vrhunskih mojstrov mil. V kotlu raztopijo čista rastlinska olja. Kremno milo je idealno za vsakodnevno umivanje.
 Kožo pusti mehko in nežno odišavljeno.
 
 Glavne sestavine:
 - 98,3% sestavine naravnega izvora.
 - Sladka rastlinska olja
 - Dišava zeleni čaj in jasmin, ustvarili so jo mojstri parfumov iz mesta Grasse - evropska prestolnica parfumov.
 
 Ker je to milo narejeno iz naravnih olj, se lahko njegova tekstura in barva čez čas spreminja. Nizke temperature ob hranjenju lahko povzročijo kristalizacijo. Te spremembe na noben način ne vplivajo na kvaliteto samega proizvoda.
 
 Ne vsebuje živalskih maščob, sintetičnih dodatkov, EDTA in PEG-free.
 
 Samo za zunanjo uporabo. Ne zaužijte. Izogibajte se kontaktu z očmi.
 
 Sestavine:
 
 AQUA (WATER), POTASSIUM COCOATE, GLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE), CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, POTASSIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, LIMONENE, TOCOPHEROL, GERANIOL.
 
 Namig za uporabo:
 Vsi tipi kož
 Brez parabena
16,70 €10,02 €Na zalogi
Količina
Baija
CROISIERE CELADON Tekoče milo za roke in telo 500ml
Zeleni čaj in jasmin  To milo je narejeno po tradicionalnih metodah vrhunskih mojstrov mil. V kotlu raztopijo čista rastlinska olja. Kremno milo je idealno za vsakodnevno umivanje. Kožo pusti mehko in nežno odišavljeno.  Glavne sestavine: - 98,3% sestavine naravnega izvora. - Sladka rastlinska olja - Dišava zeleni čaj in jasmin, ustvarili so jo mojstri parfumov iz mesta Grasse - evropska prestolnica parfumov.  Ker je to milo narejeno iz naravnih olj, se lahko njegova tekstura in barva čez čas spreminja. Nizke temperature ob hranjenju lahko povzročijo kristalizacijo. Te spremembe na noben način ne vplivajo na kvaliteto samega proizvoda.  Ne vsebuje živalskih maščob, sintetičnih dodatkov, EDTA in PEG-free.  Samo za zunanjo uporabo. Ne zaužijte. Izogibajte se kontaktu z očmi.  Sestavine:  AQUA (WATER), POTASSIUM COCOATE, GLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE), CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, POTASSIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, LIMONENE, TOCOPHEROL, GERANIOL.  Namig za uporabo: Vsi tipi kož Brez parabena
CROISIERE CELADON Tekoče milo za roke in telo 500ml
10.02
EUR
Na zalogi