Braun

Brivnik Series 5-5030 457736

Vrhunska zmogljivost. Odlično udobje za kožo. Tudi na problematičnih predelih.
 Braunov brivnik Series 5 so opremljeni z novo tehnologijo FlexMotion Tec. Ta poskrbi za občutno več stika s kožo na težavnih območjih, kot je npr. vrat, kot prej, za gladko in učinkovito britje z manj pritiska na kožo in kar najmanj draženja kože. Nova linija Series 5 je opremljena tudi s tehnologijo PowerDrive za hitro rezanje tudi pri gostih dlakah. Ta zagotavlja za 20 % večjo moč motorja kot prej in izboljšuje tudi zmogljivost dveh rezil CrossHair za izjemno gladkost, ki traja.
 Patentirani sistem UltraActiveLift privzdigne in odreže plosko ležeče dlake v manj potezah. Zmogljivost brivnikov Series 5 je v vseh pogledih boljša od predhodnih modelov in modelov nižjega ranga.
 
Tehnologija FlexMotionTec
Za učinkovito britje z manj pritiska na kožo in minimalnim učinkom draženja kožev

Sistem UltraActiveLift
Učinkovito privzdigne in odreže problematične dlake v nekaj potezah
 
Rezilo CrossHair
Zajame kratke in trdovratne dlake za izjemno gladkost, ki traja
 
 
Moč delovanja PowerDrive
Za 20 odstotkov hitrejše in močnejše delovanje, tudi pri britju gostih dlak (v primerjavi z starejšimi modeli Series 5)
 
Čiščenje pod tekočo vodo
1 ura polnjenja za 45 min uporabe
 
Edinstveno pri tem brivniku:
- 2-stopenjski prikazovalnik stanja baterije z zaklopom za potovanja
- Potovalna vrečka ali zaščitni pokrovček

Garancija: 2 leti
 


219,50 €175,60 €Na zalogi
Količina
Sorodni izdelki
 
Braun Brivnik Series 3-3020 - white 99,99 €
99,99 €79,99 €
 
Braun Brivnik Series 1-170 53,30 €
53,30 €42,64 €
 
Braun Multigroomer MG 5050 (3v1) 79,90 €
79,90 €63,92 €
 
Braun Strižnik brade BT3020 41,90 €
41,90 €33,52 €
Braun
Brivnik Series 5-5030
Vrhunska zmogljivost. Odlično udobje za kožo. Tudi na problematičnih predelih. Braunov brivnik Series 5 so opremljeni z novo tehnologijo FlexMotion Tec. Ta poskrbi za občutno več stika s kožo na težavnih območjih, kot je npr. vrat, kot prej, za gladko in učinkovito britje z manj pritiska na kožo in kar najmanj draženja kože. Nova linija Series 5 je opremljena tudi s tehnologijo PowerDrive za hitro rezanje tudi pri gostih dlakah. Ta zagotavlja za 20 % večjo moč motorja kot prej in izboljšuje tudi zmogljivost dveh rezil CrossHair za izjemno gladkost, ki traja. Patentirani sistem UltraActiveLift privzdigne in odreže plosko ležeče dlake v manj potezah. Zmogljivost brivnikov Series 5 je v vseh pogledih boljša od predhodnih modelov in modelov nižjega ranga. Tehnologija FlexMotionTecZa učinkovito britje z manj pritiska na kožo in minimalnim učinkom draženja kožev Sistem UltraActiveLiftUčinkovito privzdigne in odreže problematične dlake v nekaj potezah Rezilo CrossHairZajame kratke in trdovratne dlake za izjemno gladkost, ki traja  Moč delovanja PowerDriveZa 20 odstotkov hitrejše in močnejše delovanje, tudi pri britju gostih dlak (v primerjavi z starejšimi modeli Series 5) Čiščenje pod tekočo vodo1 ura polnjenja za 45 min uporabe Edinstveno pri tem brivniku:- 2-stopenjski prikazovalnik stanja baterije z zaklopom za potovanja- Potovalna vrečka ali zaščitni pokrovček Garancija: 2 leti 
Brivnik Series 5-5030
175.6
EUR
Na zalogi