Blue sparkle toaletna voda sprej, 50ml

Oilily

Blue Sparkle toaletna voda sprej, 50ml 749720

Blue Sparkle je dišava, ki osvoji srce vsake najstnice.
 
Blue Sparkle je osvežujoča in iskriva dišava s kombinacijo cvetličnih, sadnih in lesnih not.
V vrhnjih notah vsebuje limono, breskev in črni ribez, ki poskrbijo za takojšnjo osvežitev.
Njeno skrivnostno osrčje sprosti cvetlične note, kot so lilija, lokvanj in nagelj.
Bazne note belega jantarja, belega mošusa in sandalovine vonjavi dajejo pečat ženstvenosti, ki izžareva odraščajočo najstnico in se zaveda same sebe.
 
Dišava je na razpolago v zelo delikatni, lepi steklenički, okrašeni s cvetličnimi vzorci in podobami, ki ujamejo domišljijo najstniškega sanjskega sveta. V modrih in srebrnih odtenkih s kančkom rdeče se brezskrben venec drobnih cvetov prepleta z zvezdami in majhnimi srci, ki poplesavajo preko stekleničke in zunanje embalaže, skrivnostni angeli in podoba samoroga pa dopolnjujejo večno zgodbo dišave Blue Sparkle.
 
 
Opozorilo:

Polnjeno je brez potisnega plina. Stekleničke ne izpostavljajte soncu in visokim temperaturam. Hranite jo ločeno od vira visokih temperatur in izven dosega otrok. Izogibajte se uporabi na občutljivih predelih kože in okoli oči.
Vnetljivo! Za zunanjo uporabo!
Uporabno 42 mesecev po odprtju stekleničke.
 
 
Sestavine:

alcohol denat, aqua ( water ), parfum ( fragrance ), anise alcohol, butylphenyl, methylpropional, cinnamylalcohol, citral, isoeugenol, limonene, 80% vol. Alc.
 
 


16,90 €Na zalogi
Količina
Oilily
Blue Sparkle toaletna voda sprej, 50ml
Blue Sparkle je dišava, ki osvoji srce vsake najstnice. Blue Sparkle je osvežujoča in iskriva dišava s kombinacijo cvetličnih, sadnih in lesnih not.V vrhnjih notah vsebuje limono, breskev in črni ribez, ki poskrbijo za takojšnjo osvežitev.Njeno skrivnostno osrčje sprosti cvetlične note, kot so lilija, lokvanj in nagelj.Bazne note belega jantarja, belega mošusa in sandalovine vonjavi dajejo pečat ženstvenosti, ki izžareva odraščajočo najstnico in se zaveda same sebe. Dišava je na razpolago v zelo delikatni, lepi steklenički, okrašeni s cvetličnimi vzorci in podobami, ki ujamejo domišljijo najstniškega sanjskega sveta. V modrih in srebrnih odtenkih s kančkom rdeče se brezskrben venec drobnih cvetov prepleta z zvezdami in majhnimi srci, ki poplesavajo preko stekleničke in zunanje embalaže, skrivnostni angeli in podoba samoroga pa dopolnjujejo večno zgodbo dišave Blue Sparkle.  Opozorilo: Polnjeno je brez potisnega plina. Stekleničke ne izpostavljajte soncu in visokim temperaturam. Hranite jo ločeno od vira visokih temperatur in izven dosega otrok. Izogibajte se uporabi na občutljivih predelih kože in okoli oči.Vnetljivo! Za zunanjo uporabo!Uporabno 42 mesecev po odprtju stekleničke.  Sestavine: alcohol denat, aqua ( water ), parfum ( fragrance ), anise alcohol, butylphenyl, methylpropional, cinnamylalcohol, citral, isoeugenol, limonene, 80% vol. Alc.  
Blue Sparkle toaletna voda sprej, 50ml
16.9
EUR
Na zalogi