Bio tekoče milo z oljem sivke, 250ml

Bio4Natural

Bio tekoče milo z oljem sivke, 250ml 401321

Tekoče milo Bio4Natural je namenjeno dnevni negi vaših rok. Vsebuje edinstvene sestavine, ki z vlaženjem in negovanjem skrbijo za lepo in zdravo kožo vaših rok.

Tekoče milo je zelo učinkovito pri blaženju težav s kožo in obnovi vseh vrst kože.

Tekoča mila so ročno proizvedena in vsebujejo olje sladkih mandljev, olje iz pinjol in bio olivno olje, portugalskega izvora. Dodano je eterično olje sivke, ki pomirja.

Kemijska sestava tekočega mila ščiti kožo. Koža je po uporabi mehka in povsem očiščena.

Zaradi izredno nežne sestave ga lahko uporabljate za nego celega telesa.

Ne vsebuje umetnih barvil ali konzervansov.

Veganski izdelek.

Sestavine:

voda, Potassium Olivate (olivno olje), Prunus Dulcis Saponified oil (umiljeno olje sladkega mandlja), Lavandula Angustifolia (eterično olje sivke).
 
 


5,35 €Na zalogi
Količina
Bio4Natural
Bio tekoče milo z oljem sivke, 250ml
Tekoče milo Bio4Natural je namenjeno dnevni negi vaših rok. Vsebuje edinstvene sestavine, ki z vlaženjem in negovanjem skrbijo za lepo in zdravo kožo vaših rok. Tekoče milo je zelo učinkovito pri blaženju težav s kožo in obnovi vseh vrst kože. Tekoča mila so ročno proizvedena in vsebujejo olje sladkih mandljev, olje iz pinjol in bio olivno olje, portugalskega izvora. Dodano je eterično olje sivke, ki pomirja. Kemijska sestava tekočega mila ščiti kožo. Koža je po uporabi mehka in povsem očiščena. Zaradi izredno nežne sestave ga lahko uporabljate za nego celega telesa. Ne vsebuje umetnih barvil ali konzervansov. Veganski izdelek. Sestavine: voda, Potassium Olivate (olivno olje), Prunus Dulcis Saponified oil (umiljeno olje sladkega mandlja), Lavandula Angustifolia (eterično olje sivke).  
Bio tekoče milo z oljem sivke, 250ml
5.35
EUR
Na zalogi