Bio4Natural

Bio piling milo z zrnci mandljevih lupin, 110g 401259

Trdo milo s piling (scrub) učinkom odmaši zamašene pore in odstrani nečistoče na površini kože.

Milo Scrub je primerno za dnevno nego obraza, rok in telesa.

Kombinacija zmletih zrn lupin mandljev s portugalskega področja reke Douro in ostalih prisotnih sestavin pomaga pri odstranjevanju nečistoč, ki se nabirajo na površini kože.

Z drgnjenjem mila odmašimo zamašene pore in kožo pripravimo na vlaženje.

Ročno izdelano milo vsebuje le bio olivno olje in olje sladkih mandljev portugalskega porekla.

Milo uporabite v kombinaciji z mehko krtačo ali s spužvo za umivanje.

Ne vsebuje umetnih barvil in konzervansov.

Veganski izdelek.

Sestavine:

umiljeno olivno olje (Sodium olivate), umiljeno olje sladkega mandlja (Prunus dulcis Saponified oil), voda, zmlete lupine sladkega mandlja (Prunus amygdalus dulcis shell powder).
 
 


5,50 €Na zalogi
Količina
Bio4Natural
Bio piling milo z zrnci mandljevih lupin, 110g
Trdo milo s piling (scrub) učinkom odmaši zamašene pore in odstrani nečistoče na površini kože. Milo Scrub je primerno za dnevno nego obraza, rok in telesa. Kombinacija zmletih zrn lupin mandljev s portugalskega področja reke Douro in ostalih prisotnih sestavin pomaga pri odstranjevanju nečistoč, ki se nabirajo na površini kože. Z drgnjenjem mila odmašimo zamašene pore in kožo pripravimo na vlaženje. Ročno izdelano milo vsebuje le bio olivno olje in olje sladkih mandljev portugalskega porekla. Milo uporabite v kombinaciji z mehko krtačo ali s spužvo za umivanje. Ne vsebuje umetnih barvil in konzervansov. Veganski izdelek. Sestavine: umiljeno olivno olje (Sodium olivate), umiljeno olje sladkega mandlja (Prunus dulcis Saponified oil), voda, zmlete lupine sladkega mandlja (Prunus amygdalus dulcis shell powder).  
Bio piling milo z zrnci mandljevih lupin, 110g
5.5
EUR
Na zalogi