Bio olje sladkega mandlja, 50ml

Bio4Natural

Bio olje sladkega mandlja, 50ml 401254

Bio olje sladkega mandlja za obraz in dekolte - vlaži, odmaši zamašene pore in pomirja povrhnjico.

Olje iz sladkih mandljev je 100% naravni izdelek pridobljen s hladnim stiskanjem plodov portugalskih bio sladkih mandljev. Olje je namenjeno ljudem z zelo suho ali pordelo kožo. Učinkovito odpravlja temne očesne kolobarje.

Vlaži, sprošča pore, pomirja povrhnjico in hkrati kožo poživlja. Zaradi antioksidacijskih lastnosti sladkih mandljev, je idealen pripomoček pri boju s simptomi staranja.

Olje sladkega mandlja je nevtralno, zato ga lahko mešamo z našo vsakodnevno kremo ali telo prej navlažimo z vodo in s tem povečamo vpijanje olja.

Ne vsebuje umetnih barvil in konzervansov.

Veganski izdelek.

Sestavine:

Olje sladkega mandja (Prunus dulcis nut oil).
 
 


11,00 €Na zalogi
Količina
Bio4Natural
Bio olje sladkega mandlja, 50ml
Bio olje sladkega mandlja za obraz in dekolte - vlaži, odmaši zamašene pore in pomirja povrhnjico. Olje iz sladkih mandljev je 100% naravni izdelek pridobljen s hladnim stiskanjem plodov portugalskih bio sladkih mandljev. Olje je namenjeno ljudem z zelo suho ali pordelo kožo. Učinkovito odpravlja temne očesne kolobarje. Vlaži, sprošča pore, pomirja povrhnjico in hkrati kožo poživlja. Zaradi antioksidacijskih lastnosti sladkih mandljev, je idealen pripomoček pri boju s simptomi staranja. Olje sladkega mandlja je nevtralno, zato ga lahko mešamo z našo vsakodnevno kremo ali telo prej navlažimo z vodo in s tem povečamo vpijanje olja. Ne vsebuje umetnih barvil in konzervansov. Veganski izdelek. Sestavine: Olje sladkega mandja (Prunus dulcis nut oil).  
Bio olje sladkega mandlja, 50ml
11
EUR
Na zalogi