Bio balzam za ustnice natural, 4,3g

Bio4Natural

Bio balzam za ustnice natural, 4,3g 403237

V primerjavi s kožo na obrazu in ostalih delih telesa je koža na ustnicah izredno tanka in občutljiva.

Ker na ustnicah ni žlez lojnic in znojnic, te potrebujejo dodatno vlaženje in posebno nego, da
 jih zaščitimo pred zunanjimi dejavniki in poškodbami, ki jih utegne povzročiti okolje (sonce, mraz, onesnaženje, veter, ipd.).

Ker je pomembno, da za ustnice ustrezno poskrbimo, je Bio4Natural razvil balzame za ustnice z edinstvenimi lastnostmi, ki ustnice vlažijo, jim dajejo lesk in jih naredijo mehke. S svojimi sestavinami in njihovimi enostavnimi, a učinkovitimi formulami po nanosu dolgo časa blagodejno vplivajo.

Bio4natural balzam na ustnice deluje zdravilno. Ustvarjen je bil specifično za nego kože na nosu in ustnicah. Njegova formula vlaži, obnavlja in ščiti.

Ne vsebuje umetnih barvil, umetnih arom in konzervansov.

Izdelek ni veganski, ker vsebuje naravni čebelji vosek.

Sestavine:

Prunus dulcis oil (olje sladkih mandljev), naravni čebelji vosek
 
 


4,85 €Na zalogi
Količina
Bio4Natural
Bio balzam za ustnice natural, 4,3g
V primerjavi s kožo na obrazu in ostalih delih telesa je koža na ustnicah izredno tanka in občutljiva. Ker na ustnicah ni žlez lojnic in znojnic, te potrebujejo dodatno vlaženje in posebno nego, da jih zaščitimo pred zunanjimi dejavniki in poškodbami, ki jih utegne povzročiti okolje (sonce, mraz, onesnaženje, veter, ipd.). Ker je pomembno, da za ustnice ustrezno poskrbimo, je Bio4Natural razvil balzame za ustnice z edinstvenimi lastnostmi, ki ustnice vlažijo, jim dajejo lesk in jih naredijo mehke. S svojimi sestavinami in njihovimi enostavnimi, a učinkovitimi formulami po nanosu dolgo časa blagodejno vplivajo. Bio4natural balzam na ustnice deluje zdravilno. Ustvarjen je bil specifično za nego kože na nosu in ustnicah. Njegova formula vlaži, obnavlja in ščiti. Ne vsebuje umetnih barvil, umetnih arom in konzervansov. Izdelek ni veganski, ker vsebuje naravni čebelji vosek. Sestavine: Prunus dulcis oil (olje sladkih mandljev), naravni čebelji vosek  
Bio balzam za ustnice natural, 4,3g
4.85
EUR
Na zalogi