Balzam za luščenje kože telesa za vse tipe kože, 330ml

Ren

Balzam za luščenje kože telesa za vse tipe kože, 330ml 753494

Balzam za luščenje kože telesa za vse tipe kože, 330ml - REN GUERANDE SALT EXFOLIATING BODY BALM 330ML.

Balzam za nežno luščenje vrhnjice. Kožo telesa dobro navlaži in prenovi, zato je svilnato gladka in sijoča.
 
Vsebuje Guerande morsko sol, ki je bogata z minerali in izvleček oljke, bazilike in mete, ki vlažijo in preoblikujejo kožo. Olja in sol so dobro zmešana, tako da se ne ločijo med seboj.
 
REZULTAT: Nežno odstranjuje odmrle celice, globinsko vlaži in hrani. Koža je prenovljena, sijoča in mehka.
 
TIP KOŽE: Vsi tipi kože.
 
UPORABA: Piling nanesite na suho kožo pred prhanjem, nežno masirajte in nato sperite z vodo. Če želite bolj nežno luščenje, ga nanesite na vlažno kožo, nežno masirajte in sperite z vodo. Izdelek je dermatološko testiran in odobren. REN je nasprotnik testiranja na živalih.
 
SESTAVINE:

Maris Sal (Sea Salt), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glyceryl Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Laureth-3, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Tocopherol, Ocimum Basilicum (Basil) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Limonene.
 


28,99 €Na zalogi
Količina
Ren
Balzam za luščenje kože telesa za vse tipe kože, 330ml
Balzam za luščenje kože telesa za vse tipe kože, 330ml - REN GUERANDE SALT EXFOLIATING BODY BALM 330ML. Balzam za nežno luščenje vrhnjice. Kožo telesa dobro navlaži in prenovi, zato je svilnato gladka in sijoča. Vsebuje Guerande morsko sol, ki je bogata z minerali in izvleček oljke, bazilike in mete, ki vlažijo in preoblikujejo kožo. Olja in sol so dobro zmešana, tako da se ne ločijo med seboj. REZULTAT: Nežno odstranjuje odmrle celice, globinsko vlaži in hrani. Koža je prenovljena, sijoča in mehka. TIP KOŽE: Vsi tipi kože. UPORABA: Piling nanesite na suho kožo pred prhanjem, nežno masirajte in nato sperite z vodo. Če želite bolj nežno luščenje, ga nanesite na vlažno kožo, nežno masirajte in sperite z vodo. Izdelek je dermatološko testiran in odobren. REN je nasprotnik testiranja na živalih. SESTAVINE: Maris Sal (Sea Salt), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glyceryl Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Laureth-3, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Tocopherol, Ocimum Basilicum (Basil) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Limonene. 
Balzam za luščenje kože telesa za vse tipe kože, 330ml
28.99
EUR
InStock