Aktivator za glino ali masko v prahu

Nacomi

Aktivator za glino ali masko v prahu 706012

Edinstvena mešanica hialuronske kisline, ekstrakta aloe in D-panthenola. Aktivator maksimizira učinke obraznih mask z delovanjem svojih dragocenih sestavin globoko v kožo. Izboljša hidratacijo kože in elastičnost.

Kako uporabljati:

Vmešajte pravo količino aktivatorja s kozmetično glino ali masko v prahu, da dobite gosto pasto. Nanesite na kožo in počakajte, da se maska posuši. Nato sperite z vodo.

Sestavine:

Aqua, Panthenol, Glycerin, Benzyl Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Dehydroacetic Acid, Hyaluronic Acid.
 


7,90 €Na zalogi
Količina
Nacomi
Aktivator za glino ali masko v prahu
Edinstvena mešanica hialuronske kisline, ekstrakta aloe in D-panthenola. Aktivator maksimizira učinke obraznih mask z delovanjem svojih dragocenih sestavin globoko v kožo. Izboljša hidratacijo kože in elastičnost. Kako uporabljati: Vmešajte pravo količino aktivatorja s kozmetično glino ali masko v prahu, da dobite gosto pasto. Nanesite na kožo in počakajte, da se maska posuši. Nato sperite z vodo. Sestavine: Aqua, Panthenol, Glycerin, Benzyl Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Dehydroacetic Acid, Hyaluronic Acid. 
Aktivator za glino ali masko v prahu
7.9
EUR
InStock