3 v 1 čistilna tekočina za obraz (micelarna vodica) za vse tipe kože, 200ml

Ren

3 v 1 čistilna tekočina za obraz (Micelarna vodica) za vse tipe kože, 200ml 864960

3 v 1 čistilna tekočina za obraz (Micelarna vodica) za vse tipe kože, 200ml - REN ROSA CENTIFOLIA 3-in-1 cleansing water 200ml.

Nežna čistilna tekočina 3 v 1 - čisti, odstranjuje ličila in tonificira. Čistilna tekočina je primerna za vse tipe kože, tudi za občutljivo in za predel okoli oči.

Brez alkohola, dodanega mila in detergentov!

Kožo globinsko očisti, gladi in poživi.

BIO IZVLEČKI: Stoletna vrtnica, Damaščanska vrtnica, Tanini in Polifenoli.

TIP KOŽE: Vsi tipi kože.

UPORABA: Nanesite na obraz, vrat in na predel okoli oči z bombažnimi blazinicami. Izpiranje ni potrebno.
Izdelek je dermatološko testiran in odobren. REN je nasprotnik testiranja na živalih.

OPOZORILO: izdelek ne sme priti v kontakt z očesno sluznico. Če se to zgodi, sperite oči s toplo vodo.

SESTAVINE:

Aqua (Water), Glycerin, Polysorbate 20, Sodium Chloride, Lactic Acid, Rosa Damascena Extract, Phenoxyethanol, Rosa Centifolia Flower Extract, Sodium Hydroxymethylglycinate, Citronellol, Geraniol.
 
 


18,99 €Na zalogi
Količina
Ren
3 v 1 čistilna tekočina za obraz (Micelarna vodica) za vse tipe kože, 200ml
3 v 1 čistilna tekočina za obraz (Micelarna vodica) za vse tipe kože, 200ml - REN ROSA CENTIFOLIA 3-in-1 cleansing water 200ml. Nežna čistilna tekočina 3 v 1 - čisti, odstranjuje ličila in tonificira. Čistilna tekočina je primerna za vse tipe kože, tudi za občutljivo in za predel okoli oči. Brez alkohola, dodanega mila in detergentov! Kožo globinsko očisti, gladi in poživi. BIO IZVLEČKI: Stoletna vrtnica, Damaščanska vrtnica, Tanini in Polifenoli. TIP KOŽE: Vsi tipi kože. UPORABA: Nanesite na obraz, vrat in na predel okoli oči z bombažnimi blazinicami. Izpiranje ni potrebno.Izdelek je dermatološko testiran in odobren. REN je nasprotnik testiranja na živalih. OPOZORILO: izdelek ne sme priti v kontakt z očesno sluznico. Če se to zgodi, sperite oči s toplo vodo. SESTAVINE: Aqua (Water), Glycerin, Polysorbate 20, Sodium Chloride, Lactic Acid, Rosa Damascena Extract, Phenoxyethanol, Rosa Centifolia Flower Extract, Sodium Hydroxymethylglycinate, Citronellol, Geraniol.  
3 v 1 čistilna tekočina za obraz (Micelarna vodica) za vse tipe kože, 200ml
18.99
EUR
InStock