100% zelena glina

Nacomi

100% Zelena glina 707434

100% Zelena glina je maska, ki je primerna za obraz in telo. Če si želiš popolnoma očiščeno kožo je to pravi izdelek zate. Zelena glina naredi najbolj impresivno čiščenje kože med vsemi kozmetičnimi glinami. Odstrani presežek sebuma in očisti vse nečistoče ali toksine. Glina tudi nežno odstrani mrtve celice in kožo pusti popolnoma čisto. Prav tako hrani, vlaži in revitalizira kožo.

Kako uporabljati:

Dodajte glineni prah v vodo, naravno olje ali Aktivator za glino ali masko v prahu. Nato mešajte dokler ne dobite goste paste. Nanesite na kožo in počakajte, da se posuši. Po nekaj časa sperite masko.

Sestavine:

100% Green Clay
 


7,25 €Na zalogi
Količina
Nacomi
100% Zelena glina
100% Zelena glina je maska, ki je primerna za obraz in telo. Če si želiš popolnoma očiščeno kožo je to pravi izdelek zate. Zelena glina naredi najbolj impresivno čiščenje kože med vsemi kozmetičnimi glinami. Odstrani presežek sebuma in očisti vse nečistoče ali toksine. Glina tudi nežno odstrani mrtve celice in kožo pusti popolnoma čisto. Prav tako hrani, vlaži in revitalizira kožo. Kako uporabljati: Dodajte glineni prah v vodo, naravno olje ali Aktivator za glino ali masko v prahu. Nato mešajte dokler ne dobite goste paste. Nanesite na kožo in počakajte, da se posuši. Po nekaj časa sperite masko. Sestavine: 100% Green Clay 
100% Zelena glina
7.25
EUR
InStock