100% rdeča glina

Nacomi

100% Rdeča glina 707118

100% Rdeča glina je pravo orožje proti rdečicam, aknam in ostalim nepravilnostim na obrazu. Izboljša mikrocirkulacijo kože in tesni kapilarne stene, ter tako zmanjša rdečico kože ter preprečuje nastanek nove. Vaši koži hkrati nudi izjemno nego, ki še dodatno pripomore k zmanjšanju rdečic in nepravilnosti na koži. Več o uporabi in ostalih nasvetih pa si prebrite spodaj.

Kako uporabljati:

Dodajte glineni prah v vodo, naravno olje ali Aktivator za glino ali masko v prahu. Nato mešajte dokler ne dobite goste paste. Nanesite na kožo in počakajte, da se posuši. Po nekaj časa sperite masko.

Sestavine:

100% Red clay
 


7,25 €Na zalogi
Količina
Nacomi
100% Rdeča glina
100% Rdeča glina je pravo orožje proti rdečicam, aknam in ostalim nepravilnostim na obrazu. Izboljša mikrocirkulacijo kože in tesni kapilarne stene, ter tako zmanjša rdečico kože ter preprečuje nastanek nove. Vaši koži hkrati nudi izjemno nego, ki še dodatno pripomore k zmanjšanju rdečic in nepravilnosti na koži. Več o uporabi in ostalih nasvetih pa si prebrite spodaj. Kako uporabljati: Dodajte glineni prah v vodo, naravno olje ali Aktivator za glino ali masko v prahu. Nato mešajte dokler ne dobite goste paste. Nanesite na kožo in počakajte, da se posuši. Po nekaj časa sperite masko. Sestavine: 100% Red clay 
100% Rdeča glina
7.25
EUR
InStock