American Tourister

Kovček Spinner Bon Air 75 cm 1049488

Okusite nepričakovano super "stylish" kolekcijo trdih kovčkov Bon Air. Bon Air je najbolj priljubljena potovalna kolekcija proizvajalca American Tourister s posebnim poudarkom na vedno svežih barvah. Zahvaljujoč visokotehnološki konstrukciji Bon Air združuje izjemno trdnost z lahkotnostjo in odlično okretnostjo. Poseben sistem zadrge in sestava iz 100% polipropilena omogočata enostavno uporabo in vselej brezskrbno potovanje. Zahvaljujoč posebnemu procesu izdelave kalupa je dodan debelejši okvir samo na delih, kjer je to potrebno in tako pripomore k zmanjšani teži kovčka. Po zaslugi napredne organizacije notranjosti bodo v Bon Air kovčku vaše obleke in ostala prtljaga vedno lepo urejeni. Kabinski kovček je primeren tudi kot ročna prtljaga za priljubljenega nizkocenovnega letalskega prevoznika Ryan Air.
 
Podrobnosti:

 • Višina: 75 cm
 • Širina: 54 cm
 • Dolžina: 29 cm
 • Volumen: 91 l
 • Teža: 4.2 kg
 • Material: 100% polipropilen
 • Ključavnica: Vgrajena 3-številčna TSA ključavnica bo zavarovala vaše osebne predmete. TSA funkcija bo olajšala vaše potovanje v ZDA saj ta omogoča da cariniki s posebnim ključem odprejo vašo prtljago in s tem ne poškodujejo ključavnice. Nato se na ključavnici pokaže znak, ki ponazarja da je bila prtljaga pregledana. Tako je vaša pot v in iz ZDA mirnejša.
 • Ročaj: Zgornji ročaj za enostavnejše dvigovanje in boljši oprijem.
 • Kolesa: 4 kolesa, ki se vrtijo v vse smeri in omogočajo enostavno vodljivost in večjo mobilnost.
 • Izvlečni ročaj: Večstopenjski ročaj z gumbom za odklepanje, ki se prilagodi višini popotnika.
 • Zategovalni pasovi: Praktični elastični križni zategovalni pasovi v obeh predelih kovčka fiksirajo zložena oblačila in preprečujejo mečkanje.
 • Predelna stena: Predelna stena z zadrgo z dvema mrežastima žepoma za shranjevanje tekočin na zgornjem delu kovčka.
 • Zadrga: Zadrga z diskretnim American Tourister logotipom omogoča zaklepanje z vgrajeno ključavnico.
 • Oznaka za naslov: Etiketa za naslov ki je pametno skrita na zadnji strani kovčka.
 • Zgornji predel: Predelna stena z zadrgo in zategovalnimi pasovi.
 • Spodnji predel: Zategovalni pasovi in en stranski žep z zadrgo.
 • Garancija: 2 leti garancije.

Sestava: 100% polipropilen
Vzdrževanje: Preberite na etiketi izdelka. Razlaga ikon.
149,00 €Na zalogi
Količina
Barva
American Tourister
Kovček Spinner Bon Air 75 cm
Okusite nepričakovano super "stylish" kolekcijo trdih kovčkov Bon Air. Bon Air je najbolj priljubljena potovalna kolekcija proizvajalca American Tourister s posebnim poudarkom na vedno svežih barvah. Zahvaljujoč visokotehnološki konstrukciji Bon Air združuje izjemno trdnost z lahkotnostjo in odlično okretnostjo. Poseben sistem zadrge in sestava iz 100% polipropilena omogočata enostavno uporabo in vselej brezskrbno potovanje. Zahvaljujoč posebnemu procesu izdelave kalupa je dodan debelejši okvir samo na delih, kjer je to potrebno in tako pripomore k zmanjšani teži kovčka. Po zaslugi napredne organizacije notranjosti bodo v Bon Air kovčku vaše obleke in ostala prtljaga vedno lepo urejeni. Kabinski kovček je primeren tudi kot ročna prtljaga za priljubljenega nizkocenovnega letalskega prevoznika Ryan Air. Podrobnosti: Višina: 75 cm Širina: 54 cm Dolžina: 29 cm Volumen: 91 l Teža: 4.2 kg Material: 100% polipropilen Ključavnica: Vgrajena 3-številčna TSA ključavnica bo zavarovala vaše osebne predmete. TSA funkcija bo olajšala vaše potovanje v ZDA saj ta omogoča da cariniki s posebnim ključem odprejo vašo prtljago in s tem ne poškodujejo ključavnice. Nato se na ključavnici pokaže znak, ki ponazarja da je bila prtljaga pregledana. Tako je vaša pot v in iz ZDA mirnejša. Ročaj: Zgornji ročaj za enostavnejše dvigovanje in boljši oprijem. Kolesa: 4 kolesa, ki se vrtijo v vse smeri in omogočajo enostavno vodljivost in večjo mobilnost. Izvlečni ročaj: Večstopenjski ročaj z gumbom za odklepanje, ki se prilagodi višini popotnika. Zategovalni pasovi: Praktični elastični križni zategovalni pasovi v obeh predelih kovčka fiksirajo zložena oblačila in preprečujejo mečkanje. Predelna stena: Predelna stena z zadrgo z dvema mrežastima žepoma za shranjevanje tekočin na zgornjem delu kovčka. Zadrga: Zadrga z diskretnim American Tourister logotipom omogoča zaklepanje z vgrajeno ključavnico. Oznaka za naslov: Etiketa za naslov ki je pametno skrita na zadnji strani kovčka. Zgornji predel: Predelna stena z zadrgo in zategovalnimi pasovi. Spodnji predel: Zategovalni pasovi in en stranski žep z zadrgo. Garancija: 2 leti garancije.
Kovček Spinner Bon Air 75 cm
149
EUR
Na zalogi