American Tourister

Kovček Spinner Bon Air 75 cm 1049488

Okusite nepričakovano super "stylish" kolekcijo trdih kovčkov Bon Air. Bon Air je najbolj priljubljena potovalna kolekcija proizvajalca American Tourister s posebnim poudarkom na vedno svežih barvah. Zahvaljujoč visokotehnološki konstrukciji Bon Air združuje izjemno trdnost z lahkotnostjo in odlično okretnostjo. Poseben sistem zadrge in sestava iz 100% polipropilena omogočata enostavno uporabo in vselej brezskrbno potovanje. Zahvaljujoč posebnemu procesu izdelave kalupa je dodan debelejši okvir samo na delih, kjer je to potrebno in tako pripomore k zmanjšani teži kovčka. Po zaslugi napredne organizacije notranjosti bodo v Bon Air kovčku vaše obleke in ostala prtljaga vedno lepo urejeni. Kabinski kovček je primeren tudi kot ročna prtljaga za priljubljenega nizkocenovnega letalskega prevoznika Ryan Air.
 
Podrobnosti:

 • Višina: 75 cm
 • Širina: 54 cm
 • Dolžina: 29 cm
 • Volumen: 91 l
 • Teža: 4.2 kg
 • Material: 100% polipropilen
 • Ključavnica: Vgrajena 3-številčna TSA ključavnica bo zavarovala vaše osebne predmete. TSA funkcija bo olajšala vaše potovanje v ZDA saj ta omogoča da cariniki s posebnim ključem odprejo vašo prtljago in s tem ne poškodujejo ključavnice. Nato se na ključavnici pokaže znak, ki ponazarja da je bila prtljaga pregledana. Tako je vaša pot v in iz ZDA mirnejša.
 • Ročaj: Zgornji ročaj za enostavnejše dvigovanje in boljši oprijem.
 • Kolesa: 4 kolesa, ki se vrtijo v vse smeri in omogočajo enostavno vodljivost in večjo mobilnost.
 • Izvlečni ročaj: Večstopenjski ročaj z gumbom za odklepanje, ki se prilagodi višini popotnika.
 • Zategovalni pasovi: Praktični elastični križni zategovalni pasovi v obeh predelih kovčka fiksirajo zložena oblačila in preprečujejo mečkanje.
 • Predelna stena: Predelna stena z zadrgo z dvema mrežastima žepoma za shranjevanje tekočin na zgornjem delu kovčka.
 • Zadrga: Zadrga z diskretnim American Tourister logotipom omogoča zaklepanje z vgrajeno ključavnico.
 • Oznaka za naslov: Etiketa za naslov ki je pametno skrita na zadnji strani kovčka.
 • Zgornji predel: Predelna stena z zadrgo in zategovalnimi pasovi.
 • Spodnji predel: Zategovalni pasovi in en stranski žep z zadrgo.
 • Garancija: 2 leti garancije.

Sestava: 100% polipropilen
Vzdrževanje: Preberite na etiketi izdelka. Razlaga ikon.
149,00 €119,20 €Na zalogi
Količina
Barva
Sorodni izdelki
American Tourister
Kovček Spinner Bon Air 75 cm
Okusite nepričakovano super "stylish" kolekcijo trdih kovčkov Bon Air. Bon Air je najbolj priljubljena potovalna kolekcija proizvajalca American Tourister s posebnim poudarkom na vedno svežih barvah. Zahvaljujoč visokotehnološki konstrukciji Bon Air združuje izjemno trdnost z lahkotnostjo in odlično okretnostjo. Poseben sistem zadrge in sestava iz 100% polipropilena omogočata enostavno uporabo in vselej brezskrbno potovanje. Zahvaljujoč posebnemu procesu izdelave kalupa je dodan debelejši okvir samo na delih, kjer je to potrebno in tako pripomore k zmanjšani teži kovčka. Po zaslugi napredne organizacije notranjosti bodo v Bon Air kovčku vaše obleke in ostala prtljaga vedno lepo urejeni. Kabinski kovček je primeren tudi kot ročna prtljaga za priljubljenega nizkocenovnega letalskega prevoznika Ryan Air. Podrobnosti: Višina: 75 cm Širina: 54 cm Dolžina: 29 cm Volumen: 91 l Teža: 4.2 kg Material: 100% polipropilen Ključavnica: Vgrajena 3-številčna TSA ključavnica bo zavarovala vaše osebne predmete. TSA funkcija bo olajšala vaše potovanje v ZDA saj ta omogoča da cariniki s posebnim ključem odprejo vašo prtljago in s tem ne poškodujejo ključavnice. Nato se na ključavnici pokaže znak, ki ponazarja da je bila prtljaga pregledana. Tako je vaša pot v in iz ZDA mirnejša. Ročaj: Zgornji ročaj za enostavnejše dvigovanje in boljši oprijem. Kolesa: 4 kolesa, ki se vrtijo v vse smeri in omogočajo enostavno vodljivost in večjo mobilnost. Izvlečni ročaj: Večstopenjski ročaj z gumbom za odklepanje, ki se prilagodi višini popotnika. Zategovalni pasovi: Praktični elastični križni zategovalni pasovi v obeh predelih kovčka fiksirajo zložena oblačila in preprečujejo mečkanje. Predelna stena: Predelna stena z zadrgo z dvema mrežastima žepoma za shranjevanje tekočin na zgornjem delu kovčka. Zadrga: Zadrga z diskretnim American Tourister logotipom omogoča zaklepanje z vgrajeno ključavnico. Oznaka za naslov: Etiketa za naslov ki je pametno skrita na zadnji strani kovčka. Zgornji predel: Predelna stena z zadrgo in zategovalnimi pasovi. Spodnji predel: Zategovalni pasovi in en stranski žep z zadrgo. Garancija: 2 leti garancije.
Kovček Spinner Bon Air 75 cm
119.2
EUR
Na zalogi