Samsonite

Kovček Flux Spinner 68 cm 635838

Izkusite Flux, naslednjo generacijo polipropilenskih kovčkov z zadrgo. Ta nova kolekcija kovčkov združuje leta poglobljenega znanja o izdelavi kovčkov iz polipropilena, ki smo jim dodali zapiranje z zadrgo. Flux je prva Samsonite kolekcija trdih kovčkov, ki imajo možnost (skrite) razširitve na vseh velikostih, kar daje popotniku možnost, da v kovček spakira več osebnih potrebščin, kadar to potrebuje. Vrhunski dizajn daje nov pridih drznosti, vsi detajli pa oblikujejo popolno dodelano celoto vašega novega potovalnega spremljevalca. Potovanja bodo lažja in bolj udobna zaradi gladkih dvojnih koles, dvocevnega ročaja, na katerega lahko naslonite potovalno ali poslovno torbo, in v celoti podložene praktične notranjosti, ki vam pomaga urejeno spakirati vaše osebne stvari.
 
Podrobnosti:
 
- Višina 68 cm
- Dolžina 30 cm
- Širina 47 cm
- Volumen 85 l
- Teža 3,5 kg
- Material 100% Polipropilen
- Razširitev kovčka na globino (dolžino) 34 cm in prostornino 95 l.
- TSA ključavnica za varno potovanje v ZDA.
- Čudovito vgrajen ID naslovnik.
- Dvocevni nastavljivi ročaj.
- 360°dvojna kolesa, ki se vrtijo v vse smeri in omogočajo lahkotno ter odlično vodljivost tudi, ko je kovček polno obtežen.
- Velika prostornina in praktična možnost razširitve na vseh velikostih.
- Podložena notranjost: predelna stena z zadrgo, velik žep z zadrgo, praktični križni zatezni trakovi za enostavno in organizirano pakiranje.
- Polipropilenski kovček z varnim in prilagodljivim zapiranjem z dvojno zadrgo.
- Razširljivost na vseh velikostih, ki zagotavlja še več volumna in prostora za vašo prtljago.
- V celoti podložena notranjost, da boste še bolje zložili svoja oblačila in druge osebne predmete.
- Garancija 5 let garancije.
 
 
Sestava: 100% Polipropilen
Vzdrževanje: Preberite na etiketi izdelka. Razlaga ikon.
201,00 €Na zalogi
Količina
Barva
Samsonite
Kovček Flux Spinner 68 cm
Izkusite Flux, naslednjo generacijo polipropilenskih kovčkov z zadrgo. Ta nova kolekcija kovčkov združuje leta poglobljenega znanja o izdelavi kovčkov iz polipropilena, ki smo jim dodali zapiranje z zadrgo. Flux je prva Samsonite kolekcija trdih kovčkov, ki imajo možnost (skrite) razširitve na vseh velikostih, kar daje popotniku možnost, da v kovček spakira več osebnih potrebščin, kadar to potrebuje. Vrhunski dizajn daje nov pridih drznosti, vsi detajli pa oblikujejo popolno dodelano celoto vašega novega potovalnega spremljevalca. Potovanja bodo lažja in bolj udobna zaradi gladkih dvojnih koles, dvocevnega ročaja, na katerega lahko naslonite potovalno ali poslovno torbo, in v celoti podložene praktične notranjosti, ki vam pomaga urejeno spakirati vaše osebne stvari. Podrobnosti: - Višina 68 cm- Dolžina 30 cm- Širina 47 cm- Volumen 85 l- Teža 3,5 kg- Material 100% Polipropilen- Razširitev kovčka na globino (dolžino) 34 cm in prostornino 95 l.- TSA ključavnica za varno potovanje v ZDA.- Čudovito vgrajen ID naslovnik.- Dvocevni nastavljivi ročaj.- 360°dvojna kolesa, ki se vrtijo v vse smeri in omogočajo lahkotno ter odlično vodljivost tudi, ko je kovček polno obtežen.- Velika prostornina in praktična možnost razširitve na vseh velikostih.- Podložena notranjost: predelna stena z zadrgo, velik žep z zadrgo, praktični križni zatezni trakovi za enostavno in organizirano pakiranje.- Polipropilenski kovček z varnim in prilagodljivim zapiranjem z dvojno zadrgo.- Razširljivost na vseh velikostih, ki zagotavlja še več volumna in prostora za vašo prtljago.- V celoti podložena notranjost, da boste še bolje zložili svoja oblačila in druge osebne predmete.- Garancija 5 let garancije.  
Kovček Flux Spinner 68 cm
201
EUR
Na zalogi