Samsonite

Kabinski kovček Spinner S'Cure 55 cm 193909

Kabinski kovčki S'Cure so najlažja potovalna kolekcija Samsonite iz polipropilena doslej. Zahvaljujoč uporabi revolucionarnega materiala Flowlite je Samsonite lahko izdelal izjemno lahke in vzdržljive kovčke, ki imajo odlično zaščito pred slabim vremenom. Polipropilen Flowlite omogoča izdelavo izjemno tankih sten brez kompromisa pri ohranjanju trdnosti. Lahko ste brez skrbi saj so vaši osebni predmeti v kovčku vedno na varnem. Namesto zadrge imajo trdi kovčki S'Cure 3-točkovni sistem zaklepanja, ki je patentirana Samsonite posebnost. Za izjemno vodljivost poskrbijo štiri dvojna kolesa in močan večstopenjski ročaj. Kabinski kovčki so primerni za uporabo kot ročna prtljaga in jih lahko vzamete s seboj na letalo. Kovčki S'Cure so izdelani v Evropi.
 
 Podrobnosti:

 • Višina: 55 cm
 • Širina: 40 cm
 • Dolžina: 20 cm
 • Volumen: 34 l
 • Teža: 2.9 kg
 • Material: Flowlite - nova revolucionarna zmes iz polipropilena.
 • Ključavnica: Vgrajena 3-številčna kombinacijska ključavnica s TSA funkcijo za brezskrbno pot v ZDA in varnost vaših osebnih predmetov. Dve dodatni varnostni zapirali.
 • Ročaj: Dva ročaja zgornji in stranski za lažje dvigovanje.
 • Kolesa: 4 neslišna dvojna kolesa ki se vrtijo v vse smeri 360° za izjemno vodljivost.
 • Izvlečni ročaj: Močen večstopenjski ročaj iz aluminija je izjemno lahek in se prilagodi višini potnika.
 • Zategovalni pasovi: Zategovalni pasovi na spodnjem delu kovčka olajšajo pakiranje saj fiksirajo zložena oblačila in preprečujejo mečkanje.
 • Predelna stena: Predelna stena na zgornjem delu kovčka za enostavno in organizirano pakiranje.
 • Oznaka za naslov: Oznaka za naslov na zadnji strani kovčka.
 • Glavni predel: Prostoren glavni predel.
 • Garancija: 5 let garancije. 

Sestava: Flowlite - nova revolucionarna zmes iz polipropilena
Vzdrževanje: Preberite na etiketi izdelka. Razlaga ikon.
189,00 €151,20 €Na zalogi
Količina
Barva
Sorodni izdelki
 
American Tourister Kovček Spinner Bon Air 75 cm 149,00 €
149,00 €119,20 €
 
American Tourister Kovček Spinner Bon Air 66 cm 127,00 €
127,00 €101,60 €
 
American Tourister Kovček Spinner Bon Air 75 cm 149,00 €
149,00 €119,20 €
 
American Tourister Kovček Spinner Bon Air 66 cm 127,00 €
127,00 €101,60 €
 
American Tourister Kovček Spinner Bon Air 66 cm 127,00 €
127,00 €101,60 €
 
Samsonite Kovček Spinner S'Cure 69 cm 199,00 €
199,00 €159,20 €
Samsonite
Kabinski kovček Spinner S'Cure 55 cm
Kabinski kovčki S'Cure so najlažja potovalna kolekcija Samsonite iz polipropilena doslej. Zahvaljujoč uporabi revolucionarnega materiala Flowlite je Samsonite lahko izdelal izjemno lahke in vzdržljive kovčke, ki imajo odlično zaščito pred slabim vremenom. Polipropilen Flowlite omogoča izdelavo izjemno tankih sten brez kompromisa pri ohranjanju trdnosti. Lahko ste brez skrbi saj so vaši osebni predmeti v kovčku vedno na varnem. Namesto zadrge imajo trdi kovčki S'Cure 3-točkovni sistem zaklepanja, ki je patentirana Samsonite posebnost. Za izjemno vodljivost poskrbijo štiri dvojna kolesa in močan večstopenjski ročaj. Kabinski kovčki so primerni za uporabo kot ročna prtljaga in jih lahko vzamete s seboj na letalo. Kovčki S'Cure so izdelani v Evropi.  Podrobnosti: Višina: 55 cm Širina: 40 cm Dolžina: 20 cm Volumen: 34 l Teža: 2.9 kg Material: Flowlite - nova revolucionarna zmes iz polipropilena. Ključavnica: Vgrajena 3-številčna kombinacijska ključavnica s TSA funkcijo za brezskrbno pot v ZDA in varnost vaših osebnih predmetov. Dve dodatni varnostni zapirali. Ročaj: Dva ročaja zgornji in stranski za lažje dvigovanje. Kolesa: 4 neslišna dvojna kolesa ki se vrtijo v vse smeri 360° za izjemno vodljivost. Izvlečni ročaj: Močen večstopenjski ročaj iz aluminija je izjemno lahek in se prilagodi višini potnika. Zategovalni pasovi: Zategovalni pasovi na spodnjem delu kovčka olajšajo pakiranje saj fiksirajo zložena oblačila in preprečujejo mečkanje. Predelna stena: Predelna stena na zgornjem delu kovčka za enostavno in organizirano pakiranje. Oznaka za naslov: Oznaka za naslov na zadnji strani kovčka. Glavni predel: Prostoren glavni predel. Garancija: 5 let garancije. 
Kabinski kovček Spinner S'Cure 55 cm
151.2
EUR
Na zalogi