American Tourister

Kabinski kovček Spinner Bon Air 55 cm 1049486

Okusite nepričakovano super "stylish" kolekcijo trdih kabinskih kovčkov Bon Air. Bon Air je najbolj priljubljena potovalna kolekcija proizvajalca American Tourister s posebnim poudarkom na vedno svežih in mladostnih barvah. Zahvaljujoč visokotehnološki konstrukciji Bon Air združuje izjemno trdnost z lahkotnostjo in odlično okretnostjo. Poseben sistem zadrge in sestava iz 100% polipropilena omogočata enostavno uporabo in vselej brezskrbno potovanje. Poseben proces izdelave kalupa omogoča dodajanje debelejšega okvirja samo na delih, kjer je to potrebno in tako pripomore k zmanjšani končni teži kovčka. Kabinski kovček je primeren tudi kot ročna prtljaga za vnos na letalo nizkocenovnikov, tudi pri potovanju s priljubljenim letalskim prevoznikom Ryan Air. Po zaslugi napredne organizacije notranjosti bodo v Bon Air kovčku vaše obleke in ostala prtljaga vedno lepo urejeni.
 
Podrobnosti:

 • Višina: 55 cm
 • Širina: 40 cm
 • Dolžina: 20 cm
 • Volumen: 31.5 l
 • Teža: 2.5 kg
 • Material: 100% polipropilen
 • Opis materiala: Izjemno vzdržljiv in lahek polipropilen.
 • Ključavnica: Vgrajena 3-številčna TSA ključavnica bo zavarovala vaše osebne predmete. TSA funkcija bo olajšala vaše potovanje v ZDA saj ta omogoča da cariniki s posebnim ključem odprejo vašo prtljago in s tem ne poškodujejo ključavnice. Nato se na ključavnici pokaže znak ki ponazarja da je bila prtljaga pregledana. Tako je vaša pot v in iz ZDA mirnejša.
 • Ročaji: Zgornji in stranski ročaj za enostavnejše dvigovanje in boljši oprijem.
 • Zadrge: Zadrga z diskretnim American Tourister logotipom omogoča zaklepanje z vgrajeno ključavnico.
 • Kolesa: 4 kolesa ki se vrtijo v vse smeri in omogočajo enostavno vodljivost in večjo mobilnost.
 • Izvlečni ročaj: Večstopenjski ročaj z gumbom za odklepanje ki se prilagodi višini popotnika.
 • Zategovalni pasovi: Praktični elastični križni zategovalni pasovi v obeh predelih kovčka fiksirajo zložena oblačila in preprečujejo mečkanje.
 • Predelna stena: Predelna stena z zadrgo z dvema mrežastima žepoma za shranjevanje tekočin na zgornjem delu kovčka.
 • Oznaka za naslov: Etiketa za naslov ki je pametno skrita na zadnji strani kovčka.
 • Zgornji predel: Predelna stena z zadrgo in zategovalnimi pasovi.
 • Spodnji predel: Zategovalni pasovi in en stranski žep z zadrgo.
 • Garancija: 2 leti garancije.
   

Sestava: 100% polipropilen
Vzdrževanje: Preberite na etiketi izdelka. Razlaga ikon.
115,00 €92,00 €Na zalogi
Količina
Barva
Sorodni izdelki
 
American Tourister Kovček Spinner Bon Air 75 cm 149,00 €
149,00 €119,20 €
 
American Tourister Kovček Spinner Bon Air 66 cm 127,00 €
127,00 €101,60 €
 
American Tourister Kovček Spinner Bon Air 75 cm 149,00 €
149,00 €119,20 €
 
American Tourister Kovček Spinner Bon Air 66 cm 127,00 €
127,00 €101,60 €
 
American Tourister Kovček Spinner Bon Air 66 cm 127,00 €
127,00 €101,60 €
 
Samsonite Kovček Spinner S'Cure 69 cm 199,00 €
199,00 €159,20 €
 
Samsonite Kovček Spinner S'Cure 75 cm 215,00 €
215,00 €172,00 €
American Tourister
Kabinski kovček Spinner Bon Air 55 cm
Okusite nepričakovano super "stylish" kolekcijo trdih kabinskih kovčkov Bon Air. Bon Air je najbolj priljubljena potovalna kolekcija proizvajalca American Tourister s posebnim poudarkom na vedno svežih in mladostnih barvah. Zahvaljujoč visokotehnološki konstrukciji Bon Air združuje izjemno trdnost z lahkotnostjo in odlično okretnostjo. Poseben sistem zadrge in sestava iz 100% polipropilena omogočata enostavno uporabo in vselej brezskrbno potovanje. Poseben proces izdelave kalupa omogoča dodajanje debelejšega okvirja samo na delih, kjer je to potrebno in tako pripomore k zmanjšani končni teži kovčka. Kabinski kovček je primeren tudi kot ročna prtljaga za vnos na letalo nizkocenovnikov, tudi pri potovanju s priljubljenim letalskim prevoznikom Ryan Air. Po zaslugi napredne organizacije notranjosti bodo v Bon Air kovčku vaše obleke in ostala prtljaga vedno lepo urejeni. Podrobnosti: Višina: 55 cm Širina: 40 cm Dolžina: 20 cm Volumen: 31.5 l Teža: 2.5 kg Material: 100% polipropilen Opis materiala: Izjemno vzdržljiv in lahek polipropilen. Ključavnica: Vgrajena 3-številčna TSA ključavnica bo zavarovala vaše osebne predmete. TSA funkcija bo olajšala vaše potovanje v ZDA saj ta omogoča da cariniki s posebnim ključem odprejo vašo prtljago in s tem ne poškodujejo ključavnice. Nato se na ključavnici pokaže znak ki ponazarja da je bila prtljaga pregledana. Tako je vaša pot v in iz ZDA mirnejša. Ročaji: Zgornji in stranski ročaj za enostavnejše dvigovanje in boljši oprijem. Zadrge: Zadrga z diskretnim American Tourister logotipom omogoča zaklepanje z vgrajeno ključavnico. Kolesa: 4 kolesa ki se vrtijo v vse smeri in omogočajo enostavno vodljivost in večjo mobilnost. Izvlečni ročaj: Večstopenjski ročaj z gumbom za odklepanje ki se prilagodi višini popotnika. Zategovalni pasovi: Praktični elastični križni zategovalni pasovi v obeh predelih kovčka fiksirajo zložena oblačila in preprečujejo mečkanje. Predelna stena: Predelna stena z zadrgo z dvema mrežastima žepoma za shranjevanje tekočin na zgornjem delu kovčka. Oznaka za naslov: Etiketa za naslov ki je pametno skrita na zadnji strani kovčka. Zgornji predel: Predelna stena z zadrgo in zategovalnimi pasovi. Spodnji predel: Zategovalni pasovi in en stranski žep z zadrgo. Garancija: 2 leti garancije. 
Kabinski kovček Spinner Bon Air 55 cm
92
EUR
Na zalogi