American Tourister

Kabinski kovček Spinner Bon Air 55 cm 1050015

Okusite nepričakovano super "stylish" kolekcijo trdih kabinskih kovčkov Bon Air. Bon Air je najbolj priljubljena potovalna kolekcija proizvajalca American Tourister s posebnim poudarkom na vedno svežih in mladostnih barvah. Zahvaljujoč visokotehnološki konstrukciji Bon Air združuje izjemno trdnost z lahkotnostjo in odlično okretnostjo. Poseben sistem zadrge in sestava iz 100% polipropilena omogočata enostavno uporabo in vselej brezskrbno potovanje. Poseben proces izdelave kalupa omogoča dodajanje debelejšega okvirja samo na delih, kjer je to potrebno in tako pripomore k zmanjšani končni teži kovčka. Kabinski kovček je primeren tudi kot ročna prtljaga za vnos na letalo nizkocenovnikov, tudi pri potovanju s priljubljenim letalskim prevoznikom Ryan Air. Po zaslugi napredne organizacije notranjosti bodo v Bon Air kovčku vaše obleke in ostala prtljaga vedno lepo urejeni.
 
Podrobnosti:

 • Višina: 55 cm
 • Širina: 40 cm
 • Dolžina: 20 cm
 • Volumen: 31.5 l
 • Teža: 2.5 kg
 • Material: 100% polipropilen
 • Opis materiala: Izjemno vzdržljiv in lahek polipropilen.
 • Ključavnica: Vgrajena 3-številčna TSA ključavnica bo zavarovala vaše osebne predmete. TSA funkcija bo olajšala vaše potovanje v ZDA saj ta omogoča da cariniki s posebnim ključem odprejo vašo prtljago in s tem ne poškodujejo ključavnice. Nato se na ključavnici pokaže znak ki ponazarja da je bila prtljaga pregledana. Tako je vaša pot v in iz ZDA mirnejša.
 • Ročaji: Zgornji in stranski ročaj za enostavnejše dvigovanje in boljši oprijem.
 • Zategovalni pasovi: Praktični elastični križni zategovalni pasovi v obeh predelih kovčka fiksirajo zložena oblačila in preprečujejo mečkanje.
 • Predelna stena: Predelna stena z zadrgo z dvema mrežastima žepoma za shranjevanje tekočin na zgornjem delu kovčka.
 • Oznaka za naslov: Etiketa za naslov ki je pametno skrita na zadnji strani kovčka.
 • Zgornji predel: Predelna stena z zadrgo in zategovalnimi pasovi.
 • Spodnji predel: Zategovalni pasovi in en stranski žep z zadrgo.
 • Garancija: 2 leti garancije.
   

Sestava: 100% polipropilen
Vzdrževanje: Preberite na etiketi izdelka. Razlaga ikon.
115,00 €Na zalogi
Količina
Barva
American Tourister
Kabinski kovček Spinner Bon Air 55 cm
Okusite nepričakovano super "stylish" kolekcijo trdih kabinskih kovčkov Bon Air. Bon Air je najbolj priljubljena potovalna kolekcija proizvajalca American Tourister s posebnim poudarkom na vedno svežih in mladostnih barvah. Zahvaljujoč visokotehnološki konstrukciji Bon Air združuje izjemno trdnost z lahkotnostjo in odlično okretnostjo. Poseben sistem zadrge in sestava iz 100% polipropilena omogočata enostavno uporabo in vselej brezskrbno potovanje. Poseben proces izdelave kalupa omogoča dodajanje debelejšega okvirja samo na delih, kjer je to potrebno in tako pripomore k zmanjšani končni teži kovčka. Kabinski kovček je primeren tudi kot ročna prtljaga za vnos na letalo nizkocenovnikov, tudi pri potovanju s priljubljenim letalskim prevoznikom Ryan Air. Po zaslugi napredne organizacije notranjosti bodo v Bon Air kovčku vaše obleke in ostala prtljaga vedno lepo urejeni. Podrobnosti: Višina: 55 cm Širina: 40 cm Dolžina: 20 cm Volumen: 31.5 l Teža: 2.5 kg Material: 100% polipropilen Opis materiala: Izjemno vzdržljiv in lahek polipropilen. Ključavnica: Vgrajena 3-številčna TSA ključavnica bo zavarovala vaše osebne predmete. TSA funkcija bo olajšala vaše potovanje v ZDA saj ta omogoča da cariniki s posebnim ključem odprejo vašo prtljago in s tem ne poškodujejo ključavnice. Nato se na ključavnici pokaže znak ki ponazarja da je bila prtljaga pregledana. Tako je vaša pot v in iz ZDA mirnejša. Ročaji: Zgornji in stranski ročaj za enostavnejše dvigovanje in boljši oprijem. Zategovalni pasovi: Praktični elastični križni zategovalni pasovi v obeh predelih kovčka fiksirajo zložena oblačila in preprečujejo mečkanje. Predelna stena: Predelna stena z zadrgo z dvema mrežastima žepoma za shranjevanje tekočin na zgornjem delu kovčka. Oznaka za naslov: Etiketa za naslov ki je pametno skrita na zadnji strani kovčka. Zgornji predel: Predelna stena z zadrgo in zategovalnimi pasovi. Spodnji predel: Zategovalni pasovi in en stranski žep z zadrgo. Garancija: 2 leti garancije. 
Kabinski kovček Spinner Bon Air 55 cm
115
EUR
Na zalogi