Samsonite

Kabinski kovček Spinner Base Boost 55 cm 850933

Kabinski kovček na štirih kolesih iz kolekcije Base Boost je najboljša izbira za vse popotnike, ki iščejo najboljšo kvaliteto za ugodno ceno. Izbira visoko odpornega materiala, Samsonite kakovost izdelave in skupna izredno nizka teža so elementi, ki prepričajo vsakogar. Za moderen izgled poskrbijo kovinski detajli, ki se nahajajo na prednjem delu kovčka. Prednji žep je pozicioniran z maksimalnim izkoristkom prostora in omogoča hiter dostop do najnujnejših potrebščin. Kovček je kabinske velikosti in ga lahko vzamete na krov letala večine letalskih družb. Štiri kolesa olajšajo vožnjo in nase prenesejo celotno težko prtljage. Vožnja na letališču in na vaši poti je s kovčkom Base Boost povsem enostavna.
 
 Podrobnosti:

 • Višina: 55 cm
 • Širina: 40 cm
 • Dolžina: 20 cm
 • Volumen: 39 l
 • Teža: 2 kg
 • Material: 300 x 300 d poliester in 450 x 450 d poliester
 • Ključavnica: Vgrajena 3-številčna TSA ključavnica bo zavarovala vaše osebne predmete. TSA funkcija bo olajšala vaše potovanje v ZDA saj ta omogoča da cariniki s posebnim ključem odprejo vašo prtljago in s tem ne poškodujejo ključavnice. Nato se na ključavnici pokaže znak ki ponazarja da je bila prtljaga pregledana. Tako je vaša pot v in iz ZDA mirnejša.
 • Ročaji: Zgornji in spodnji ročaj z dobrim oprijemom vam bosta v pomoč pri dvigovanju kovčka v polico za prtljago.
 • Zadrge: Kakovostne zadrge z diskretnim Samsonite znakom.
 • Zunanji žepi: Večji sprednji žep z zadrgo za shranjevanje vaših nepogrešljivih potrebščin
 • Kolesa: 4 kolesa, ki se vrtijo v vse smeri omogočajo enostavno vodljivost in večjo mobilnost.
 • Izvlečni ročaj: Močen večstopenjski ročaj iz aluminija je izjemno lahek in se prilagodi višini potnika.
 • Tip koles: Visokokakovostna gladko tekoča kolesa za boljšo mobilnost.
 • Zategovalni pasovi: Križni zategovalni pasovi zadržijo vaša oblačila in druge predmete na svojem mestu kadar kovček ni povsem poln.
 • Oznaka za naslov: Oznaka za naslov se nahaja ob strani kovčka.
 • Zgornji predel: Celotno pokrit z mrežastim žepom na zadrgo s križnim zategovalnim pasom.
 • Glavni predel: Na dnu prostornega glavnega predela so nameščeni elastični zategovalni pasovi za fiksiranje oblačil.
 • Zaščita robov: Dodatna zaščita robov za večjo vzdržljivost.
 • Garancija: 5 let garancije.
   

Sestava: 300 x 300 d poliester, 450 x 450 d poliester
Vzdrževanje: Preberite na etiketi izdelka. Razlaga ikon.
125,00 €Na zalogi
Količina
Barva
Samsonite
Kabinski kovček Spinner Base Boost 55 cm
Kabinski kovček na štirih kolesih iz kolekcije Base Boost je najboljša izbira za vse popotnike, ki iščejo najboljšo kvaliteto za ugodno ceno. Izbira visoko odpornega materiala, Samsonite kakovost izdelave in skupna izredno nizka teža so elementi, ki prepričajo vsakogar. Za moderen izgled poskrbijo kovinski detajli, ki se nahajajo na prednjem delu kovčka. Prednji žep je pozicioniran z maksimalnim izkoristkom prostora in omogoča hiter dostop do najnujnejših potrebščin. Kovček je kabinske velikosti in ga lahko vzamete na krov letala večine letalskih družb. Štiri kolesa olajšajo vožnjo in nase prenesejo celotno težko prtljage. Vožnja na letališču in na vaši poti je s kovčkom Base Boost povsem enostavna.  Podrobnosti: Višina: 55 cm Širina: 40 cm Dolžina: 20 cm Volumen: 39 l Teža: 2 kg Material: 300 x 300 d poliester in 450 x 450 d poliester Ključavnica: Vgrajena 3-številčna TSA ključavnica bo zavarovala vaše osebne predmete. TSA funkcija bo olajšala vaše potovanje v ZDA saj ta omogoča da cariniki s posebnim ključem odprejo vašo prtljago in s tem ne poškodujejo ključavnice. Nato se na ključavnici pokaže znak ki ponazarja da je bila prtljaga pregledana. Tako je vaša pot v in iz ZDA mirnejša. Ročaji: Zgornji in spodnji ročaj z dobrim oprijemom vam bosta v pomoč pri dvigovanju kovčka v polico za prtljago. Zadrge: Kakovostne zadrge z diskretnim Samsonite znakom. Zunanji žepi: Večji sprednji žep z zadrgo za shranjevanje vaših nepogrešljivih potrebščin Kolesa: 4 kolesa, ki se vrtijo v vse smeri omogočajo enostavno vodljivost in večjo mobilnost. Izvlečni ročaj: Močen večstopenjski ročaj iz aluminija je izjemno lahek in se prilagodi višini potnika. Tip koles: Visokokakovostna gladko tekoča kolesa za boljšo mobilnost. Zategovalni pasovi: Križni zategovalni pasovi zadržijo vaša oblačila in druge predmete na svojem mestu kadar kovček ni povsem poln. Oznaka za naslov: Oznaka za naslov se nahaja ob strani kovčka. Zgornji predel: Celotno pokrit z mrežastim žepom na zadrgo s križnim zategovalnim pasom. Glavni predel: Na dnu prostornega glavnega predela so nameščeni elastični zategovalni pasovi za fiksiranje oblačil. Zaščita robov: Dodatna zaščita robov za večjo vzdržljivost. Garancija: 5 let garancije. 
Kabinski kovček Spinner Base Boost 55 cm
125
EUR
Na zalogi