‘Obvezni’ kosi za indijansko poletje

Poletje še nikakor ni reklo zadnje besede, sploh ne, a avgusta se vseeno že rahlo spogledujemo s septembrom in začetkom jeseni, predvsem pa se nadejamo, da bomo deležni indijanskega poletja.

To je idealno za garderobo, ki še diši po poletju, a z njo ne zgrešiš niti v zgodnji jeseni.

In ker so avgusta še vedno znižanja, se izplača ubiti dve muhi na en mah. Moškim zato svetujem, da si, še preden bodo stikali po oblačilih za globoko jesen in zgodnjo zimo, avgusta privoščijo nekaj obveznih kosov za moško garderobo.

Med temi so bel in črn (tudi potiskan) t-shirt, bela (lanena) srajca z ruskim ovratnikom, bolj fine kratke modre hlače (denimo Selected), rjav suknjič (s.Oliver), ki se, med drugim, imenitno ujame s kratkimi modrimi hlačami, udobne mestne superge (na primer Ugg), pa seveda jeans hlače (G-Star) in vedno trendovski nahrbtnik (Antony Morato).

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Suknjič S.Oliver
139,99 €
Suknjič Strellson
229,00 €
Kratke hlače Selected
49,99 €
Dolge hlače Strellson
139,95 €
Jeans hlače G-Star
119,95 €
Srajca dolg rokav North Sails
85,00 €
Majica kratek rokav Iceplay
84,00 €
Polo majica kratek rokav Selected
49,99 €
Majica kratek rokav Esprit Casual
29,99 €
Superge Karl Lagerfeld
219,95 €
Superge Ugg
129,90 €
Nahrbtnik Antony Morato
175,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Selected

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno