Obutev: Največji trendi sezone

V času modnih tednov smo se sprehodili po ulicah Pariza, Milana in Københavna ter poiskali najbolj modno obutev sezone, s katero so modne poznavalke navduševale fotografe ulične mode. Ve jo boste našle v pritličju Name, na oddelku modnih dodatkov, za katerega lahko s ponosom rečemo, da se ponaša z izjemno ponudbo vseh največjih trendov na področju obutve.

SPLETNI NAKUP

SALONARJI
Kaj bi brez klasike? Beli, črni in bež salonarji se to sezono ponašajo z okrasnimi verižicami in imitacijo živalske kože. Nosite jih lahko v čisto vseh oblačilnih kombinacijah, tudi v družbi motoristično navdihnjenega usnjenega kombinezona.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Salonarji Karl Lagerfeld
184,95 €
Salonarji Tosca Blu Studio
199,50 €
Salonarji Luz Da Lua
122,50 €

ELEGANTNI GLEŽNJARJI
Na modno prizorišče se znova vračajo gležnjarji z zašiljeno konico in stileto visoko peto. Tako kot salonarje jih krasijo okrasne verižice in zanimivi, všečni detajli, ki jih ne gre skrivati pod hlačami.

Profimedia
Gležnjarji Copenhagen Shoes
159,50 €
Gležnjarji Tosca Blu Studio
176,50 €
Gležnjarji Karl Lagerfeld
224,95 €

RETRO VZDUŠJE S KOCKASTO PETO IN PLATFORMO
Med najbolj priljubljeno obutev sezone jih je že lani poslala Donatella Versace, letos pa so kockasti peti in platformi prikimali še številni drugi modni oblikovalci. Takšna obutev je kot nalašč za hlačne kostime in priljubljene babydoll obleke.

Profimedia
Čevlji Tosca Blu Studio
140,50 €
Čevlji Lodi Love
185,00 €
Gležnjarji Luz Da Lua
217,50 €

SPLETNI NAKUP

MOKASINI
Čeprav so še vedno med najbolj priljubljenimi mokasini tisti z robustnim debelejšim podplatom, so modne navdušenke tokrat posegle po bolj umirjenih različicah, vsaj kar zadeva podplate. Obarvane z estetiko 70. let prejšnjega stoletja, jih nosite s kontrastnimi nogavicami po vzoru 80. let.

Profimedia
Mokasini Karl Lagerfeld
239,95 €
Mokasini Movimenti
169,50 €
Mokasini Love Moschino
211,50 €

GLEŽNJARJI
Gležnjarji na poteg z debelejšim podplatom so nedvomno znova zmagovalci med tisto bolj udarno in robustno obutvijo. Odlično bodo videti tako ob plapolajočih oblekah in krilih kot tudi v družbi cargo hlač in trenirk.

Profimedia
Gležnjarji Copenhagen Studio
239,90 €
Gležnjarji Copenhagen Shoes
119,50 €
Gležnjarji Karl Lagerfeld
229,95 €

ZIMSKI ŠKORNJI
Zakaj pa ne? Tudi če zunaj ne bo snežilo, lahko trendni zimski škornji dobro začinijo zimsko garderobo. Ščepec drznosti in obujete jih lahko celo k hlačnemu kostimu.

Profimedia
Gležnjarji Inuiiki
265,00 €
Gležnjarji Mou
279,00 €
Škornji Ugg
239,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno