Moška obutev znamke Karl Lagerfeld JZ22, -50 % ugodneje

Mesec januar s sezonskimi popusti poskrbi za mnoga presenečenja, saj lahko prvi mesec leta še vedno aktualne kolekcije jesen in zima, nakupujete tudi do – 50 % ugodneje.

Modni oblikovalec in ikona sodobnega oblikovanja Karl Lagerfeld je bil po vsem svetu znan po navdihujočem in vrhunskem pristopu k slogu. Ta je skupaj z njegovo skrivnostno osebnostjo nedvomno zaznamoval tako modo kot tudi pop kulturo današnjega časa. Če tudi sami spadate med njegove oboževalce, verjetno veste, da vas v Nami na oddelku modnih dodatkov pričakuje odličen izbor modnih dodatkov s podpisom Karla Lagerfelda, ki smo ga v času sezonskih popustov, do 28. februarja 2023, znižali za -50%.

Modeli obutve Karl Lagerfeld združujejo slog in udobje, prepoznavna estetika pa združuje pariško klasiko z rokovsko-šik držo. Obutev je izdelana iz materialov, kot so usnje, semiš, neopren in guma.

Odkrijte Namin izbor, vključno s športnimi copatami, gležnjarji in čevlji, ter se prepričajte, da je modna zapuščina tega velikega modnega oblikovalca še kako živa.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Superge Karl Lagerfeld
189,95 €
Superge Karl Lagerfeld
229,95 €
Superge Karl Lagerfeld
219,95 €

SPLETNI NAKUP


Napisala: Petra Windschnurer

Naslovna fotografija: Karl Lagerfeld

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno