Obutev Gant za zahtevnejše moške

Znamka Gant je sinonim za modno kakovost oblačil in obutve. Nastala je leta 1949, znamka z ameriškimi koreninami pa ima danes sedež v Stockholmu na Švedskem.

V Nami si z znamko Gant lahko moški obogatijo garderobno omaro z modnimi čevlji, gležnjarji in supergami. A zdaj je počasi že čas za ogrevanje pri izbiranju obutve za pomlad in poletje. Kolekcija za pomlad in poletje 2024 je pri znamki Gant še posebej modno vznemirljiva in trendovska, modna in tudi udobna.

Moški bodo lahko izbirali med semiš supergami s črtami v več barvah, poslovni moški se bodo razveselili semiš mokasink v različnih barvah, mlajši moški in fantje pa bodo brez dvoma navdušeni nad semiš mestnimi supergami ali belimi usnjenimi supergami oziroma s športnimi copati z debelejšim gumijastim podplatom, ki so še vedno ‘in’.

Poslovnim moškim, ki jim je mar za modne trende, priporočam semiš superge s črtami, ki se ob enobarvnih nogavicah ter hlačam v rjavi barvi in modrem bombažnem suknjiču prilegajo brezhibno. Dobra izbira h poletni moški obleki v, denimo, modri barvi, pa so bele ali bež usnjene Gant mestne superge.

SPLETNI NAKUP

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Superge Gant
145,50 €
Superge Gant
145,50 €
Superge Gant
134,50 €
Superge Gant
145,50 €
Superge Gant
145,50 €


Naslovna fotografija: Gant

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno