MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Obutev Gant: Modne navdušenke prisegajo na nizko peto

Eleganca in ženstvenost sta bili vedno domena visokih pet. Nič drugače ni danes in vendar lahko pravi stajling, izbrana kombinacija oblačil in modnih dodatkov, pripomore, da ste tudi v obutvi brez visokih pet lahko videti urejene in ženstvene. Če boste to poletje izbirale med najbolj priljubljeno obutvijo z nizko peto, balerinkami, natikači, sandalami in supergami, imejte v mislih, da mora biti ta obutev predvsem tudi zelo udobna. Z lahkotnim in elegantno živahnim korakom boste namreč nadomestile izgubljeno ženstvenost, ki jo stajlingu običajno pričara obutev z visoko peto. Superge, sandale in natikače kombinirajte z oblačili kontrastne narave, npr. romantičnimi oblekami ali celo formalnim kostimom s hlačami, medtem ko balerinke brez težav lahko nosite poleg džinsa in običajne T-majice.

Udobno obutev z nizko peto poiščite v pritličju Name v kotičku blagovne znamke Gant. Navdušili vas bodo z večnimi vsestranskimi modeli, kakovostjo in popolno udobnostjo obutve.

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Balerinke Gant
124,50 €
Natikači Gant
73,50 €
Profimedia
Superge Gant
129,95 €
Natikači Gant
93,50 €
Profimedia

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno