Obutev Crocs je moderna in udobna

Vroči dnevi kar kličejo po odprti, udobni in stilski obutvi. Iščete par za na plažo, za raziskovanje mest in večerjo v dvoje? Naj to poletje zaznamujejo pari iz pestre palete novih modelov Crocs.

Kolekcija natikačev in japonk Getaway prinaša modele z debelim podplatom v raznolikih sezonskih odtenkih. Prepoznana po minimalizmu ter oblikovana s tehnologijo Free Feel™ in Croslite™, bo ohranila obljubljeno mehkobo, lahkotnost in udobnost.

Tudi vsestranska kolekcija Brooklyn, ki je sestavljena iz materialov LiteRide™ in Croslite™, zagotavlja udobnost in lahkotnost na vsakem koraku. Znotraj kolekcije najdemo pester izbor natikačev z debelim podplatom, sandal s polno peto in gladiatork.

Crocs z novimi modeli dokazuje, da sledi trendom in hkrati prisluhne željam uporabnikov, saj se od znane klasike odmika k modelom, ki združujejo udobje in moderen dizajn.

Izberite svojega najljubšega poletnega sopotnika Crocs na oddelku modnih dodatkov v Nami.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Natikači Crocs
69,99 €
Sandali Crocs
80,00 €
Sandali Crocs
59,99 €
Natikači Crocs
59,99 €
Japonke Crocs
44,99 €
Natikači Crocs
50,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Crocs
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno