Obutev Copenhagen: Skandinavke jo obožujejo

Blagovno znamko Copenhagen, ki je med skandinavskimi modnimi navdušenkami pravi hit, sta leta 2017 ustanovila brata Johannes in Julian Rellecke. Dvojčka živita že tretjo generacijo čevljarjev zato njuna navdušenost nad obutvijo ni presenečenje. Julian je kreativni direktor blagovne znamke in skrbi za celoten proces oblikovanja, veliko časa pa vlaga tudi v prepoznavanje bodočih modnih trendov. Johannes pa upravlja poslovno in tržno plat podjetja. Obutev Copenhagen odlikuje natančnost, kakovost in spoštovanje trajnostnih vrednot.

Poletna kolekcija, ki jo je moč po znižanih cenah kupiti v Nami, je minimalističen poklon poletni obutvi. Naj vas navdušijo usnjeni natikači z robustnim podplatom v beli in črni barvi ali bolj izčiščena različica z ravno oblikovanim podplatom. Pravi modni hit, ki ga bomo videvali tudi v prihodnjih sezonah, so pohodniški sandali. Pri blagovni znamki Copenhagen stavijo na različico z dvema širšima prekrižanima paskoma. Všečne so tudi usnjene superge z retro pridihom in že aktualni zimski gležnjarji, ki so dobrodošli tako poleti kot v prihajajočih jesenskih mesecih.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Sandali Copenhagen
149,90 €
Natikači Copenhagen
139,90 €
Superge Copenhagen
169,90 €
Gležnarji Copenhagen
249,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam

Aktualno