MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Oblačila za športno-modni hedonizem

North Sails. Nisem športni tip moškega, zgolj rekreativni. A ko sem se nedavno malo bolj poglobil v oblačila te znamke, sem ugotovil, da so za res dobro kakovost cenovno ugodna.

Ameriška znamka, ki je svetovna znana po izdelovanju jader in opreme za jadranje, se je precej hitro uveljavila tudi kot znamka modnih športnih oblačil. Seveda je povsem logično, da so to oblačila udobnih krojev, pri barvah prevladujeta bela in modra, tudi precej zelene je.

Slog North Sails je nadvse primeren za športnega moškega, takšnega, ki je pogosto na jadrnici, gliserju ali na športnih igriščih. Za poletje priporočam njihove kratke hlače, polo majice in, mini odkritje, zelo mehke in udobne japonke tudi za hojo po mestu. Za nekoliko hladnješe večere pa so udobne North Sails športne jakne in bombažni puloverji.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Športni pulover North Sails
69,90 €
Kratke hlače North Sails
85,00 €
Majica kratek rokav North Sails
65,00 €
Majica kratek rokav North Sails
45,00 €
Kratke hlače North Sails
89,90 €
Superge North Sails
139,00 €
Japonke North Sails
25,00 €
Japonke North Sails
25,00 €
Kapa North Sails
25,00 €
Brisača North Sails
49,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: North Sails

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno