Ob nakupu izdelkov Idun v mesecu avgustu prejmete brezplačni piling za obraz

Švedska blagovna znamka mineralne dekorativne in negovalne kozmetike je s svojim elegantnim izgledom in visoko prečiščenimi sestavinami navdušila ljubiteljice lepega. IDUN Minerals je edina znamka ličil, ki je pridobila odobritev s strani vseh švedskih lekarn in druge certifikate, ki pričajo o kakovosti izdelkov.

Naravna kozmetika IDUN je postala sinonim za kvalitetne izdelke z visoko prečiščenimi minerali. Celo osebe z najbolj občutljivo kožo, posuto z aknami, rozaceo in drugimi nepravilnostmi, lahko izdelke IDUN Minerals vsakodnevno vključujejo v svojo negovalno rutino, saj vsebujejo zgolj sestavine, ki kožo ščitijo, negujejo in vlažijo, ne vsebujejo pa parabenov, silikona, talca, parfumov in bizmud oksiklorida.


Naslovna fotografija: Idun

Pri podjetju IDUN Minerals so veliki ljubitelji živali, zato z veseljem sporočajo, da je večina njihovih izdelkov veganskih in niso testirani na živalih, pač pa na ljudeh. Prav tako je embalaža izdelana iz reciklirane plastike.

V mesecu avgustu vas ob nakupu teh božansko dobrih kozmetičnih izdelkov znamke Idun (z izjemo lakov za nohte) nagradimo z brezplačnim pilingom za obraz, v originalni velikosti. Akcija velja do konca avgusta oz. do razdelitve zalog.

Kozmetika Idun je na voljo na oddelku Natura, v pritličju veleblagovnice Nama.

Aktualno