Ste že poskusili napitek Açai bowl z edinstveno vsebnostjo vitaminov, antioksidantov in vlaknin?

V pasaži Name se nahaja Oakberry Açai – edinstven lokal, ki vabi vse degustacijske avanturiste na nepozabno potovanje s slastnimi açai bowlami in smutiji.

Za vse, ki bi radi združili zdrav in hranljiv obrok, malico ali posladek s hitrim tempom vsakdanjega življenja. Ta sveža poslastica, ki izvira iz Brazilije, prinaša eksotičen okus Amazonije v srce Slovenije. Açai bowl je napitek, ki vas bo prevzel s svojo edinstveno vsebnostjo vitaminov, antioksidantov in vlaknin. Vsak grižljaj je kot pisan val energije, ki preplavi vaše brbončice in nahrani vaše telo.

V lokalu Oakberry Açai boste našli široko izbiro dodatkov s katerimi lahko ustvarite celo paleto skled in smoothijev, ki jih prilagodite svojemu okusu. In najboljša novica? Dodatki se gradijo po slojih, kot umetniško delo, kar zagotavlja, da vsak ugriz razkrije novo presenečenje.

Ozki lončki zagotavljajo, da bo vaša poslastica ostala sveža vse do zadnjega grižljaja. Z vsakim požirkom boste začutili toplino in vibracije brazilske džungle, ki vas bodo popeljale na nepozabno kulinarično popotovanje.


Naslovna fotografija: Oakberry Açai
Lektorirala: Alja Kožar

Aktualno