Nuxe vas popelje v čajne sanje

Nuxe linija Body je pred časom postala Nuxe Rêve de Thé. S čarobno harmonijo zelišč do intenzivnega vlaženja. Izvleček zelenega čaja je poznan po svojih vlažilnih lastnostih in poskrbi za mehko in revitalizirano kožo, zato je linija izdelkov za nego telesa Nuxe Rêve de Thé tvoj „must have“ tega poletja.

Naj čarobna harmonija zelenega čaja, svežih zelišč in rabarbare skupaj s čutnimi teksturami zapelje tudi tebe. Kožo poživi ter zagotavlja popoln užitek in dobro počutje.

Pustite se popeljati v čajne sanje z linijo izdelkov za nego telesa Nuxe Rêve de Thé, ki jo sestavljajo:

  • poživljajoči gel za tuširanje, ki preseneti s fino mehko peno, ki ga lahko uporabljate vsak dan, zjutraj in zvečer. Kožo nežno očisti, da postane mehka in voljna ter poskrbi za intenziven občutek svežine,
  • deodorant, ki zagotavlja takojšen učinek svežine in ne pušča belih ali rumenih sledi na oblačilih,
  • učvrstilna krema za oblikovanje telesa, ki zagotavlja takojšen občutek napetosti in omogoča, da koža postaja bolj čvrsta in elastična,
  • poživljajoče mleko za telo, ki navdušuje s svojo neustavljivo mehkobo, vlaži, mehča in poživi kožo. Ker ne pušča mastnega zaključka, se lahko takoj po njegovem nanosu oblečete.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Dišeča voda za telo Nuxe
28,50 €
Losion za obraz Nuxe
23,90 €
Regeneracijski anti-age serum Nuxe
47,00 €
Antioksidacijski serum Nuxe
39,00 €
Učvrstilna krema za oblikovanje telesa Nuxe
37,50 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Nuxe
Lektorirala: Melanija K. Matoh

Aktualno