Novosti, ki bodo navdušile ljubiteljice Crocsov

Najbolj popularnim coklam na planetu, coklam Crocs, se v tem poletju pridružujejo še natikači in sandale s platforma podplatom, ki jih najdete tudi med ponudbo modelov Crocs v Nami. Natikači Classic Platform Slide so namenoma oblikovani zelo enostavno – kanček višine jim doda raven platforma podplat, preprosta oblika pa se lahko v zabavno različico nadgradi s priponkami Jibbitz™. So idealna rešitev, ko iščete model obutve, ki se poda k vsem poletnim casual stajlingom.

V obliko sandal pa so se prelevile tudi priljubljene cokle Classic Mega Crush. Te vas bodo navdušile z izboljšanim gumijastim podplatom, posodobljenimi detajli in platformo, ki je pripravljena, da vašo poletno obleko dvigne na višjo raven. Tudi sandale se ponašajo z luknjami za personalizacijo s priponkami Jibbitz™. Ste pripravljeni na svojo novo simpatijo?

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Sandali Crocs
69,99 €
Sandali Crocs
44,99 €
Sandali Crocs
59,99 €
Japonke Crocs
39,99 €
Sandali Crocs
49,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Crocs
Lektorirala: Mojca Zemljak

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno