Novo v Nami: Phyt’s aktivna bio kozmetika, 20% ugodneje

PHYT’S si že od leta 1972 prizadeva za močne in izvirne vrednote, ki temeljijo na globoki povezavi med naravo, lepoto in dobrim počutjem. Njihov moto je in je vedno bil: lepota in zdravje sta neločljiva, zato je zmanjšanje vpliva kemije na okolje bistvenega pomena in mora tako ostati.

Na teh temeljih je Laboratoires PHYT’S ustvaril koncept in filozofijo NaturoEsthétique, sinergijo aromaterapije in fitoterapije. Posebnost PHYT’S je pakiranje njihovih profesionalnih tretmajev v majhne enoodmerne steklene ampule, varno zapakirane v pretisne omote. Komplet je enakovreden enemu celotnemu tretmaju in vključuje čistilo, tonik, piling, masko, serum in zaključno kremo. Ta inovacija v pakiranju in embalaži zagotavlja odlično ohranitev in absolutno higieno. Za lepotne terapevte poenostavi čas priprave pred obraznim tretmajem in odpravi izgubo izdelkov. Po odločitvi za specifičen tretma estetik izbere ustrezen kit tretma. Nato se osredotoči na naslednjo uro in pol popolne blaženosti, ki jo delita tako terapevt kot tudi njegova stranka, saj uživata v aromah, ki jih sproščajo eterična olja in naravne sestavine v vsakem koraku tretmaja, preden opazita spektakularne rezultate.

SPLETNI NAKUP

PHYT’S je zasebno družinsko francosko podjetje s sedežem v Lotu, ki razvija, proizvaja in trži celoten nabor svojih profesionalnih in maloprodajnih izdelkov, ki so 100 % naravnega izvora in certificirano ekološki. Formule so prava poslastica za čute, specifičen in po meri izdelan protokol vsakega obraznega tretmaja pa prinaša vidne rezultate, ki so varni in spoštljivi do človeškega zdravja ter zdravja našega planeta.

Etika in visoki standardi zaznamujejo to blagovno znamko, ki je vedno gojila potrebo po naravni in zdravi kozmetiki. Številni koraki, ki jih je znamka storila od svoje ustanovitve za zaščito planeta in njegovih prebivalcev, so živi dokaz resnične zavezanosti.

Učinkovita organska kozmetika

Od higiene do nege obraza, telesa, las, ličil in prehranskih dopolnil: PHYT’S prinaša
neprekosljivo znanje. Učinkovitost izdelkov se redno testira na končnih izdelkih in v zadnjem času na brezhibnih rezultatih, zagotovljenih pri vseh profesionalnih tretmajih.

Vrednote PHYT’S se izražajo v njihovi zavezanosti zagotavljanju naravnih in certificiranih organskih izdelkov za nego kože in prehranskih izdelkov za posameznikovo in kolektivno dobro počutje.

PHYT’S je blagovna znamka, ki temelji na trdnih vrednotah in se zavezuje k proizvodnji organskih izdelkov za nego kože naravnega izvora, ki spoštujejo planet. Tretmaji naravnega izvora so narejeni iz organskih rastlin in spoštujejo biotsko raznovrstnost.

Prva zaveza: naravni izvor in ekološkost

Največje število certificiranih ekoloških izdelkov, oznake Cosmébio in Cosmos. Spoštovanje najvišje vsebnosti naravnih sestavin v naši kozmetiki in prehranskih dopolnilih. Izbor in uporaba čim večjega števila certificiranih organskih rastlinskih sestavin v naših
formulacijah. Zavezanost k spodbujanju razvoja ekološkega kmetovanja brez pesticidov in sintetičnih kemičnih sestavin.

Druga zaveza: družbena odgovornost

Oblikovanje in proizvodnja vseh izdelkov poteka v Franciji. Zavezanost k lokalnem zaposlovanju, zaščiti življenjskega okolja, ohranjanju kmetijske dejavnosti, preusmerjene na ekološko pridelane surovine pravične trgovine: organsko karitejevo maslo iz Burkine Faso, organsko avokadovo olje, organsko sezamovo olje.

Tretja zaveza: okoljska odgovornost

Naravna kozmetika brez PEG, silikona, bisfenola A (BPA); večinoma brez sintetičnih barvil in konzervansov (100 % naravnega izvora). Veganski izdelki: večina njihovih izdelkov ne vsebuje snovi živalskega izvora.

Ohranjanje okolja: uporaba čistilnih sredstev, potrjenih s strani Ecocert, upravljanje odpadkov in ločevanje vseh stranskih proizvodov proizvodnje, 50 % zmanjšanje porabe vode za proizvodnjo izdelkov, kratkoročna vzpostavitev flote električnih avtomobilov za zagotavljanje prevozov med lokacijami. Varčevanje z energijo.

Njihove embalaže so narejene iz koruznega škroba in so biorazgradljive ter primerne za ponovno uporabo. Kadar je to mogoče, uporabljajo reciklirano energijo. Med prevozom zaščitijo izdelke z zračnimi blazinicami v posodah širokih 200 mm, narejenih iz 50 % recikliranega materiala, ki so tudi sami reciklabilni.

Zaščita naravnega okolja okoli njihovih objektov: embalažne škatle iz trajnostno upravljanih gozdov (certifikat PEFC), ustvarjanje organskih agrogozdarskih parcel in sodelovanje pri zaščiti naravnih okolij.

Kozmetika, ki je certificirano organska in naravnega izvora

Njihovi izdelki so brez sintetičnih snovi, kot so konzervansi, barvila, površinsko aktivne snovi, gelirna sredstva ali stabilizatorji, ki so prisotni skoraj v vseh tradicionalnih kozmetičnih izdelkih. Od leta 1972 PHYT’S s promocijo naravnosti, fitokozmetike in prehranskih dopolnil stremi h konceptu naravne lepote, brez kompromisov glede zdravja ljudi in okolja. PHYT’S vas vabi, da vstopite v svet naravnosti, dobrega počutja in učinkovitosti, kjer zdravje, varnost in rezultati nikoli niso ogroženi.

PHYT’S je danes edina blagovna znamka, ki zagotavlja 100 % naravni izvor in 0 % sintetičnih snovi pri večini svojih linij izdelkov, pri čemer daje prednost organskim sestavinam, kjer je to mogoče. Laboratoriji zato postavljajo zahteve, ki so višje od minimalnih zahtev, določenih v Cosmebio listini.

Od 1. 7. do 13. 7., na spletu do 14. 7. 2024, ob nakupu dveh izdelkov znamke PHYT’S prejmete 20 % popust.

Obiščite nas na oddelku kozmetike v veleblagovnici Nama ali nakupujte preko spleta.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Koncentrat za obraz Sos imperfections PHYT`S
18,00 €
Micelarna vodica Eau lactee apaisante sensi PHYT`S
34,00 €
Krema za nego obraza Anti age night cream PHYT`S
56,00 €
Piling za obraz Peeling resurfacant nuit PHYT`S
117,00 €
Krema za nego oči Soin defatigant PHYT`S
53,00 €


Naslovna fotografija: PHYT’S
Lektorirala: Melanija K. Matoh

*Popust se obračuna pri blagajni oz. v košarici. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno