Liu Jo je nova znamka obutve v Nami

Na oddelku modnih dodatkov v pritličju Name vas po novem pričakuje ženska in moška obutev italijanske blagovne znamke Liu Jo. Mednarodno priznana modna znamka je bila pred več kot dvema desetletjema rojena v italijanski Modeni, kjer sta moči združila brata Marco in Vannis Marchi. Ženska obutev Liu Jo je oblikovana tako, da poudarja avtentičen italijanski stil, ki temelji na ženstvenosti, eleganci, prefinjenosti in glamurju, pa naj gre za kombinacijo oblačil s supergami, salonarji, gležnjarji ali sandalami Liu Jo. Obutev je ustvarjena z energijo in zanosom, ki se zrcalita v sodobnih kreacijah z edinstveno identiteto. Nepogrešljivo kreativnost nadgrajuje vrhunska kakovost, od izdelave in izborov materialov do pozornosti, ki jo posvečajo detajlom.

V najnovejši zimski kolekciji boste našli obutev s peto, trendne gležnjarje in seveda nepogrešljive superge, ki bodo tokrat poskrbele za malce bolj živahen in dinamičen ton vašega modnega sloga.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Gležnjarji Liu Jo
249,00 €
Salonarji Liu Jo
209,00 €
Gležnjarji Liu Jo
279,00 €
Superge Liu Jo
169,00 €
Superge Liu Jo
219,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Liu Jo
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno