Novo v Nami: Niche parfumi Tiziana Terenzi

Italijanska družinska parfumska hiša Tiziana Terenzi je postala ena najekskluzivnejših znamk niche parfumov na svetu. Pridobila je naklonjenost strank s svojo zanimivo zgodovino, spretnostjo, znanjem in strastjo do ustvarjanja edinstvenih in luksuznih izdelkov. Nastali so parfumi edinstvenega vonja, navdihnjeni z umetnostjo, čustvi in spomini.

Družinsko parfumsko potovanje Terenzijevih se začne v Italiji z ustanovitvijo družinske tovarne za izdelavo dišečih sveč in voskov. Z vztrajnostjo in spretnostjo je bil ustanovljen obrtniški laboratorij, kjer so nastali prvi primerki moških parfumov, ustvarjeni izključno iz sestavin, ki rastejo v rodni Italiji. Tradicija se je prenašala iz generacije v generacijo, pri čemer je vsak prispeval svoj osebni in umetniški pečat v družinsko podjetje.

Navdih za ustvarjanje parfumov te hiše leži v nenehni želji po izražanju in ohranjanju čustev. Neprestano odkrivanje samega sebe in polno življenje sta jedro teh edinstvenih parfumov. Vsaka kapljica prebuja najlepše spomine, shranjene v vaših srcih, in vas vodi na izjemno dišeče potovanje.

Moderen dizajn embalaže je navdihnjen s hrepenenjem Leonarda Da Vincija po proporcijah in popolnosti. Stekleničke so okrašene in obložene s čistim zlatom ter najboljšim lesom iz toskanskih gozdov.


Naslovna fotografija: Tiziana Terenzi
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno