Novo v Nami: Moška kolekcija Ted Baker

Moški oddelek je bogatejši za luksuzno angleško blagovno znamko Ted Baker, ki je pred časom v Nami že uspešno zakorakala med ljubiteljice ženske mode. Znamko Ted Baker je ustanovil Ray Kelvin in jo poimenoval po svojem alter egu. Na začetku je bila specializirana za moške srajce, po odprtju trgovin v Glasgowu, Manchestru, Sheffieldu, Cambridgeu …, ki so potrdile, da je Ted Baker sinonim za kakovost, pozornost do detajlov in nenavaden smisel za humor, pa je bil uspeh zagotovljen. Ted Baker danes v vseh kolekcijah ne skopari z domiselnostjo in uporabo najbolj luksuznih materialov, je zagotovilo za kakovost in trendni pristop k dojemanju modnega sveta. Naj bo to srajca zanj, obleka zanjo ali modni dodatek. Vsak kos je izdelan do potankosti in z največjo mero skrbnosti.

To jesen in zimo blagovno znamko Ted Baker navdihujeta lepota življenja in veselje do odkrivanja novih tekstur. Značilni žamet, razkošne teksturirane pletenine, vsestranski bombažni materiali in potiski oblikujejo moški slog, prepojen z bogato zgodovino blagovne znamke. Igra osnovnih barvnih odtenkov, globoko modre, krem bele in opečnato rdeče, pa je kot nalašč za jesensko zimsko plastenje oblačil, ki zagotavlja, da ste, ko to želite, v središču pozornosti. Kolekcija je oblikovana z mislijo na kakovost in dolgo življenjsko dobo oblačil, z njo pa si lahko tudi priborite status modne ikone.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Polo majica kratek rokav Ted Baker
111,00 €
Srajca dolg rokav Ted Baker
117,00 €
Chino hlače Ted Baker
124,00 €
Majica kratek rokav Ted Baker
33,00 €
Polo majica dolg rokav Ted Baker
111,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Petra Windschnurer
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno