Novo v Nami: Moška kolekcija Liu Jo

Blagovna znamka Liu Jo, ki je sinonim za sodoben in sproščen italijanski slog oblačenja, v moški kolekciji za jesen in zimo 2023 nadaljuje svojo pot med dediščino in novimi trendi. Izbira materialov je tesno povezana s tehnološko napredno izdelavo, ki omogoča brezhibno prileganje za izjemno udobje v vsakem trenutku. Liu Jo stavi na vsestranska oblačila, ki so kot nalašč za potrebe sodobnih moških, ki želijo ponovno odkriti estetiko brezčasnih vrednot, eleganco svoje zgodovine, hkrati pa z njimi odkrivajo nov pomen praktičnega oblačenja.

Kolekcija FW23 črpa navdih iz narave kot tudi iz mestne pokrajine. Tako se vojaško zelena in bež barva mešata z oker in bordo barvo, široka lestvica sivih, zelenih in modrih odtenkov pa v različnih interpretacijah pripoveduje zgodbo o neskončnih plateh modernega človeka. Sodoben in sproščen slog poveličuje kombinacijo različnih tekstur. V ospredju so mehke tkanine, kot sta volna in bombaž, ki se odlično dopolnjujejo z džinsom in platnom. Obdelava, značilna za svet džinsa, in detajli delovnih oblačil ustvarjajo zanimive kontraste, ki na sodoben način v modno kombinacijo povzdignejo klasične pletenine. Elegantne linije klasičnih moških plaščev, oblek in pletenin omogočajo naravne in supertehnološke tkanine, kot so fine elastične volne in tehnični bombaž. Džins ostaja glavni izdelek kolekcije Liu Jo Uomo. Novi kroji in barvna lestvica dopuščata dovolj prostora za številne modne kombinacije.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Plašč Liu Jo
329,00 €
Pulover Liu Jo
109,00 €
Srajca dolg rokav Liu Jo
120,00 €
Chino hlače Liu Jo
131,00 €
Superge Liu Jo
179,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Liu Jo
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno