Novo v Nami: Kultna znamka za kožo Payot

PAYOT je kozmetična blagovna znamka z mednarodnim ugledom. Na njeno pot jo je leta 1920 pospremila vizionarka in ena prvih zdravnic, Nadia Payot. Bila je vključena v gibanje za pravice žensk, ob tem pa je svoje medicinsko, znanstveno in zeliščarsko strokovno znanje vključevala v izdelke za kožo, ki jih je razvila. PAYOT je ena izmed kultnih blagovnih znamk za kožo, ki je zaznamovala tisto obdobje in velja za pionirja temeljev sodobne kozmetike. PAYOT je več kot blagovna znamka za kožo; je pravi trenažer razpoloženja, krepi ženstvenost in je katalizator za samozavest. Gube, madeži ali drobne nepopolnosti? Brez panike, PAYOT je tu, da vas pomiri, vam svetuje, pomaga sprejeti minevanje časa … Negovalna kozmetika blagovne znamke PAYOT vam bo ob uporabi pričarala trenutke užitka, navlažila kožo in napolnila telo z energijo.

Obiščite oddelek kozmetike v pritličju Name in odkrijte visokokakovostne izdelke Payot z ultra-senzoričnimi teksturami, ki bodo stimulirale vse vaše čute.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Gel za obraz Hydra24+essence Payot
25,03 €
Krema za nego obraza Supreme jeunesse la nuit Payot
105,13 €
Serum za obraz Hydra24+ concentre d’eau Payot
47,86 €
Piling za obraz Demaq gommage framboise Payot
35,05 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Payot
Lektorirala: Mojca Zemljak

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno