Novo v Nami: Japonska znamka lepote in dolgoživosti Gold Collagen

Z veseljem vam predstavljamo Gold Collagen, inovativno in trajnostno naravnano blagovno znamko narejeno na Japonskem, ki je končno na voljo tudi v Sloveniji. Gold Collagen je prisoten na štirih kontinentih, podprt s kliničnimi študijami in se ponaša s kar štirimi patenti.

Gold Collagen ni le prehransko dopolnilo s kolagenom. Gre za edinstven koktejl več aktivnih sestavin, pakiran v 100 % razgradljive stekleničke, ki jih imenujejo tudi dnevne doze vitaminov, kolagena in drugih učinkovin. Vsi kolagenski izdelki so v utekočinjenem stanju pripravljeni za takojšnje uživanje in hitro absorbcijo za učinek od znotraj navzven. V ponudbi je pet različnih linij, ki ustrezajo specifičnim potrebam.

SPLETNI NAKUP

Linije PURE, FORTE in HAIR LIFT, obogatene s hidroliziranim ribjim kolagenom, učinkovito delujejo proti znakom staranja ter izboljšujejo zdravje kože, las in nohtov. Za podporo mišicam in sklepom sta na voljo liniji ACTIVE in EXTREME ARTRON, ki kot edini vsebuje goveji kolagen in je dodatno obogaten z glukozaminom.

Izjemen uspeh tekočega kolagena z aktivnimi sestavinami je v zadnjih enajstih letih navdihnil ustanovitelja, da je razvil tudi linijo kozmetičnih izdelkov. Vse te izdelke najdete v beauty kotičku Name – prepoznali jih boste po prevladujoči zlati barvi.

Gold Collagen verjame v lepoto od znotraj navzven. Njihovi izdelki niso le prehranski ali kozmetični pripomočki, temveč so zasnovani za podporo celotnemu telesu in izboljšanju splošnega počutja.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Serum za obraz Night Renewal Gold Collagen
42,00 €
Negovalni izdelek za ustnice Lipstick Gold Collagen
27,20 €
Prehrambeni dodatek Artron Extreme Gold Collagen
49,40 €
Prehrambeni dodatek Immunobiotix Gold Collagen
29,00 €
Maska za obraz Hydrogel Mask Gold Collagen
28,20 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Gold Collagen
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno