MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Novo v Nami: Diego M, luksuzna vrhnja oblačila

Italijanska luksuzna blagovna znamka vrhnjih oblačil Diego M je luč modnega sveta ugledala leta 2003. V imenu skriva tesno sodelovanje Diega Mazzija in njegove žene Manuele Bortolameolli; gre za blagovno znamko z dušo. Kreacije so unikatno zasnovani modeli, dovršeni do najmanjših podrobnostih, ki se zlahka vklopijo v različne modne stile, temelječe na italijanski eleganci. Še zlasti ponosni so na široko paleto čudovitih vrhnjih oblačil, ki jih je mogoče preoblikovati in tako prilagoditi vsem potrebam, ki jih ponuja aktivno urbano življenje.

Oblačila blagovne znamke Diego M je mogoče kupiti na ženskem oddelku Name v 1. nadstropju ter v spletni prodajalni nama.si.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Diego M

Bunda Diego M.
672 €
Bunda Diego M.
1.007,00 €
Bunda Diego M.
699 €

Aktualno