Novosti na oddelku perila, ki se jim ne boste mogle upreti

Zapeljivo pomladno vzdušje na oddelku perila začenjamo z ženstvenimi pižamami in jutranjimi haljami v videzu svilenega satena. Pri blagovni znamki Yamamay so komplete majic in kratkih hlač oddeli v sladkobne pastelne barve, ki se lepo dopolnjujejo z barvami spodnjega perila.

Tu so še  dvodelnimi kompleti pižam z dolgimi hlačami z etno vzorcem, ki jih brez težav nosite kot del dnevnega stajlinga (saj veste, pižame kot dnevno oblačilo so še vedno zelo modne), medtem ko pri znamkah Palmers in Etam stavijo na večno črno bravo in kombinacijo čipke in svile.

Ne gre pa spregledati niti ponudbe oblačil za na plažo. Obleke, topi, kratke hlače in tunike vas bodo tako navdušile, da jih boste hotele nositi tudi, ko boste zapustile plažo.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Pižama spodnji del kratke hlače Yamamay
19,95 €
Jutranja halja Yamamay
49,95 €
Jutranja halja Etam
37,99 €
Jutranja halja Twin Set
140,00 €

SPLETNI NAKUP


Fotografije: Alja Dermastja

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno