Navdušeni boste nad novo kolekcijo, najbolj znane avstralske znamke kopalk, Seafolly

Blagovna znamka Seafolly je najbolj znana avstralska blagovna znamka kopalk in oblačil za na plažo. Vedno korak pred drugimi in vedno v službi žensk. Ko so druge blagovne znamke kopalke še prodajale v kompletih, je bil prav Seafolly tisti, ki je ponudil ločene hlačke in modrčke ter ženskam tako ponudil možnost, da same oblikujejo svoj slog in izberejo modele, ki jim ustrezajo glede na tip postave. Ko je trend lycre v 80. letih obnorel svet, ga je Seafolly prvi prilagodil plavanju. In še bi lahko naštevali.

SPLETNI NAKUP

To poletje ob večni črni barvi, ki je v kopalni modi vedno zelo dobrodošla, Seafolly stavi tudi na enodelne in dvodelne kopalke v neonsko rumeni barvi, rjavi in živahnih rožnatih odtenkih. Enobarvnim modelom se pridružujejo vzorec vichy ter retro cvetlični in tropski vzorci. Kroji kopalk so oblikovani z izjemnim posluhom do ženskega telesa in prav gotovo boste v njihovi kolekciji našle model, ki ustreza prav vam.

Poleg kopalk boste na oddelku perila v Nami pri blagovni znamki Seafolly našle tudi oblačila za na plažo.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Kopalke enodelne Seafolly
142,90 €
Kopalke nederček Seafolly
80,90 €
Kopalne hlačke Seafolly
37,90 €
Obleka za plažo Seafolly
128,90 €
Bluza za plažo Seafolly
66,90 €

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Seafolly

Aktualno