J’adore Les Adorables: Novi trio, ki ga boste oboževali

CVETNI ŠOPEK J’ADORE V NOVI LINIJI LES ADORABLES:
ODIŠAVLJENI PROIZVODI, KI POLEPŠAJO KOŽO

V tej sezoni je kolekcija obogatena s tremi novimi proizvodi, ki jih boste oboževali: razkošni gel za tuširanje, udobno mleko za telo in vlažilna krema za roke, nohte in dekolte.

Kot njihovi predhodniki tudi trije novi proizvodi Adorables slavijo sijočo svežino cvetnega šopka dišave J’adore in zagotovijo intenziven užitek za vašo kožo.

ZAPELJIVA DIŠAVA ZDRUŽENA Z MOJSTRSTVOM DIOR ZNANOSTI

Zaradi premišljenih tekstur so njihove formule visoko učinkovite in nudijo razkošno razvajanje. Tudi pakiranje bo spodbudilo vaše čute. Njihova zaobljena oblika, ki črpa navdih v ikoničnem biseru na vrhu pokrovčka dišav J’adore, so popolna dopolnitev čutnega J’adore rituala.

GEL ZA TUŠIRANJE

Gel za tuširanje združuje ritual kopanja z ritualom odišavljanja kože z notami dišave J’adore. Vzemite si trenutek za razvajanje. Obogaten z ekstraktom jasmina kožo ovije v lahkotno, razkošno peno, ki jo nežno odišavi in jo naredi svilnato gladko.

MLEKO ZA TELO

Mleko za telo kožo neguje s formulo, ki jo sestavlja 92% sestavin naravnega izvora** in je obogatena z voskom jasmina. Njegova kremna, pomirjujoča tekstura kožo vlaži in hrani ter jo naredi ponovno voljno. Koža je občutno mehkejša in nežno odišavljena s cvetnimi notami dišave J’adore.

**Vrednosti izračunane na podlagi  standardov ISO 16128-1 in 16128-2. Vključen odstotek vode. Preostalih 8 % prispevajo k delovanju, senzoričnosti in stabilnosti
formule.

KREMA ZA ROKE, NOHTE IN DEKOLTE
*ni na voljo v Sloveniji

Krema za roke, nohte in dekolte je zaradi svoje nomadske embalaže popolni zaveznik za nežno odišavljen dotik mehkobe skozi cel dan. Sestavlja jo 97% sestavin naravnega izvora in se ponaša s formulo, ki je obogatena z voskom jasmina in nektarjem bombaža. Njena hranilna in vlažilna formula se ob nanosu spremeni v gladko in nežno teksturo. V enem koraku je koža voljna, satenasta in ovita v cvetne note dišave J’adore.

*Vrednost izračunana na podlagi standardov ISO 16128-1 in 16128-2. Vključen
odstotek vode. Preostali 3 % prispevajo k delovanju, senzoričnosti in stabilnosti
formule.

NEUSTAVLJIVO OBOŽEVANI

Linija Les Adorables je poleg neustavljivo privlačne dišave in senzoričnih formul prava paša za oči. Vse proizvode krasi sofisticirano in ženstveno ohišje – pravi zbirateljski kosi. Oblika, ki spominja na estetske kode stekleničke kultne dišave. Ikonični biser je skriti detajl belih s kančkom zlata okrašenih ohišij. Gel za tuširanje in mleko za telo krasi matiran bel pokrovček, del bisera pa je okrašen z “J’adore” logom. Medtem ko je krema za roke, nohte in dekolte shranjena v belem ohišju, ki ga krasi ikonični podpis Christian Dior. Zaradi svojega majhnega formata je priročna in je lahko vedno z vami.


Naslovna fotografija: Dior J’adore Les Adorables
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno