Nova študentska kulinarična doživetja v Tuš gourmet & delikatesa

V Tuš gourmet & delikatesa smo vedno na lovu za novimi in raznolikimi načini razvajanja naših strank s kulinaričnimi užitki. Z veseljem vas obveščamo, da smo pripravili nekaj posebnega za naše študentske obiskovalce! Od ponedeljka do petka med 9. in 17. uro bomo ponudili ekskluziven študentski meni, ki bo vključeval vsak dan vsaj 4 različne možnosti.

KLIKNI ZA ŠTUDENTSKI MENI

Vsak študentski meni bo pripravljen s posebnim poudarkom na okusu in kakovosti sestavin. Poleg tega bomo ponudili tudi poseben KETO obrok za tiste, ki sledijo ketogeni prehrani. S tem želimo zagotoviti, da bodo naši študentski gostje lahko izbrali meni, ki jim najbolj ustreza, ne glede na njihove prehranske želje.

Pričakujte raznovrstne jedi, od klasičnih priljubljenih okusov do bolj inovativnih kulinaričnih doživetij. Naši kuharski mojstri bodo skrbno izbrali sestavine in pripravili jedi, ki vas bodo razvajale od začetka do konca. Študentski meni v Tuš gourmet & delikatesa je idealna priložnost za uživanje v okusnih obrokih med študijskimi obveznostmi. Pridružite se nam in razvajajte svoje brbončice!

KLIKNI ZA ŠTUDENTSKI MENI

Se vidimo v kletni etaži veleblagovnice Nama, vsak dan od ponedeljka do petka od 9. do 17. ure, ter v soboto od 9. do 14. ure.


Naslovna fotografija: Nina Zorčič za Nama Gourmet
Lektorirala: Sara Janša

Za več informacij pokličite oddelek Tuš gourmet & delikatesa, na telefonsko številko 059 335 087 in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno