Nova pomladna kolekcija oblačil za otroke vas čaka v 5. nadstropju

Prihod toplih dni naznanja sveže in barvite novosti v Baby Centru. Predstavljamo vam našo najnovejšo pomladno kolekcijo Happy Land od CoolClub, ki s svojo lahkotnostjo, svežino in barvitostjo prinaša občutek srečnega otroštva in brezskrbnih dni. Ta kolekcija je kot nalašč za razigrane pomladne dni, polne sonca in smeha.

Da bodo prehodi med letnimi časi še prijetnejši, so na voljo tudi pisane, živobarvne in lahke prehodne jaknice. Posebnost nekaterih modelov je njihovo polnjenje z materialom, pridobljenim iz recikliranih plastenk, kar poudarja našo zavezanost trajnosti in skrbi za okolje.

Pri Original Marines mornarski modro-beli zimski kolekciji sledi pomladna kolekcija za deklice z vijolično-zeleno barvno shemo in klasično rdečo-modro pri fantih. Kot vedno je njihova kolekcija modna in udobna, primerna tako za v šolo in vrtec kot tudi za večerno zabavo.

SPLETNI NAKUP

Pri s.Oliver so oblikovalci za deklice izbrali pastelne tone: roza, mint, bež in belo. Vsakodnevne trendovske kose dopolnjujejo čudovite oblekice za posebne priložnosti, ki jih lahko dopolnite z elegantnimi jopami in prehodnimi jeans jaknicami. Tudi fantovska kolekcija je v umirjenih tonih: bež, modri in beli barvi.
Za malo starejše otroke prihaja tudi IcePeak s svojimi kakovostnimi in stilskimi kosi. Na prodajnih policah izbranih trgovin in na naši spletni strani so tako prisotne softshell jakne, jope, športne majice in hlače.

Ne pozabimo tudi na znamko Lucky Kiddo, ki vedno znova preseneča z edinstvenim dizajnom in kakovostjo. Tudi tokrat bo pomladna kolekcija polna barv in svežine.
Obiščite nas v trgovinah ali na naši spletni strani in odkrijte popolne outfite za vaše malčke za prihajajoče tople dni. Naj bo vsak dan poln barv, smeha in novih dogodivščin z Baby Centrom!

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Baby Center
Lektorirala: Melanija K. Matoh

Za več informacij pokličite oddelek Baby Center, na telefonsko številko (01) 546 64 24 ali 051 487 945 ali nam pišite na pe56@babycenter.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno