Še drznejša nova Opel Corsa februarja ekskluzivno v veleblagovnici Nama

V veleblagovnici Nama z veseljem predstavljamo še drznejšo, še bolj čustveno in še bolj intuitivno novo Opel Corso. Popolna razmerja in natančnost do najmanjše podrobnosti ter drzen in čist videz. Corsa s številnimi novostmi tudi v notranjosti ustvarja sodobno vzdušje. K temu prispevajo novi vzorci oblazinjenja sedežev ter nova oblika prestavne ročice in volana. Vrhunec – tako vizualno kot tehnično – predstavlja popolnoma digitalna armaturna plošča z novim informativno-razvedrilnim sistemom.

Ko nova Corsa zasliši ‘Hej, Opel’, so jo v hipu ‘sama ušesa’ in pripravljena je sprejeti navodila voznika in potnikov. Dodatno udobje prinaša še ena posebnost nove Opel Corse: prvič je mogoče s sistemi Multimedia brezžično povezati pametne telefone, združljive z aplikacijama Apple CarPlay in Android Auto ter jih tudi brezžično polniti.

Nova Opel Corsa je sodobnejša, bolj digitalna in bolj raznolika kot kdaj koli prej. To je najbolje prodajan avto v Združenem kraljestvu leta 2021 in najbolj priljubljen mali avto v Nemčiji v zadnjih dveh letih.

Ta mala urbana modna ikona bo kot nalašč za naše modne nakupe. Jo želite preizkusiti? Sodelujte v nagradni igri in se potegujete za vikend testno vožnjo z novo urbano lepotico Opel Corso.

Nagradna igra traja od 5. 2. 2024 od 9:00 ure do vključno 3. 3. 2024. Med vsemi prijavljenimi bodo 6. 3. 2024 izžrebani trije nagrajenci za vikend testno vožnjo z novo Corso.

Nagradna igra poteka prek prijave na spletnem obrazcu, ki ga je s QR kodo mogoče dobiti pri razstavljeni Opel Corsi v Nami. V nagradni igri je mogoče sodelovati tako, da se posameznik prijavi na e-novičke preko spletnega obrazca, do katerega dostopa preko QR kode.


Nama vas v sodelovanju z Opel Corso vabi k sodelovanju v nagradni igri, v kateri Opel podarja 3x vikend testno vožnjo z Opel Corsa.

Sodelovanje v nagradni igri je mogoče do 3. 3. 2024 do 23:59:59 ure.

Način sodelovanja v nagradni igri

 • Nagradna igra poteka prek prijave na spletnem obrazcu, ki ga je s QR kodo mogoče dobiti pri razstavljeni Opel Corsi v Nami.
 • V nagradni igri je mogoče sodelovati tako, da se posameznik prijavi na e-novičke preko spletnega obrazca, do katerega dostopa preko QR kode.
 • Žaljive, neprimerne, drugače protipravne ali irelevantne vsebine bodo odstranjene in izbrisane ter ne bodo upoštevane v žrebu. Organizator oziroma izvajalec spornost vsebin določita po lastni presoji.
 • Posameznik lahko v nagradni igri sodeluje zgolj enkrat in z enim e-poštnim naslovom.

Nagradni sklad

Nagradni sklad obsega 3x vikend testno vožnjo z Opel Corsa.

Žrebanje

 • Žrebanje bo potekalo 6. 3. 2024.
 • Med vsemi prijavljenimi bodo izžrebani 3 nagrajenci za vikend testno vožnjo z novo
  Corso.
 • Žrebanje poteka na način, da iz baze naključno izberemo tri nagrajence. Žrebanje ni
  javno. Rezultati žreba komisije so dokončni. Pritožba ni mogoča.
 • Žrebanje bo potekalo na sedežu izvajalca nagradne igre.
 • Žrebanju bo prisostvovala s strani organizatorja potrjena tričlanska komisija, ki jo
  sestavljajo zaposleni pri izvajalcu.
 • O žrebu bo komisija vodila zapisnik, ki vsebuje naslednje podatke: datum, uro in kraj
  izbora, seznam navzočih oseb, podatke o poteku žreba ter nagrajencih. Zapisnik o
  nagrajencih z njihovimi osebnimi podatki bo pripravljen v enem izvodu, podpišejo ga vsi člani komisije, shrani pa se na sedežu organizatorja za dobo 3 mesecev.

Obveščanje nagrajencev

 • Imena nagrajencev bodo objavljena na družbenih omrežjih in spletni strani Opel Slovenija dne 18. 3. 2024 do 14:00 ure.

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju ali izvajalcu nagradne igre ter katerekoli druge osebe, ki so neposredno vključene v izvedbo nagradne igre ter ožji družinski člani navedenih oseb.

Pravilnik nagradne igre si preberite TUKAJ.

Srečno, držimo pesti!


Naslovna fotografija: Opel Corsa
Lektorirala: Melanija K. Matoh

Aktualno