MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Nova modna sezona na oddelku perila

Pomladne novosti na oddelku perila v 3. nadstropju vas bodo gotovo očarale z barvno paleto, vzorci, lahkotnimi in zračnimi materiali ter modnimi modeli. Sprehodite se z nami in preverite najnovejšo ponudbo.

KOPALKE
Z veseljem vam sporočamo, da na oddelku perila že imamo kopalke za sezono pomlad in poletje 2023. Barvne zgodbe in nadvse modne kombinacije vzorcev boste našli pri blagovni znamki Twinset in Esprit, medtem ko pri znamki Calvin Klein ostajajo zvesti svoji minimalistični podobi in črno-beli barvni kombinaciji. Blagovna znamka Twinset ima v ponudbi tudi lahkotne poletne obleke in veliko izbiro kaftanov, ki so skrbno oblikovani tako, da jih lahko nadenete čez kopalke ali nosite povsem samostojno.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

PERILO V PASTELIH IN CIKLAMNI BARVI 2023
Kot se za pomlad spodobi, nam ta prinaša zvrhano mero nežnih pastelnih barv tudi na oddelku perila. Med najnežnejše štejemo sinje modro barvo in lila odtenek, medtem ko boste čipkasto, sofisticirano perilo v novi rdeči barvi za leto 2023 v barvi ciklame našli pri blagovni znamki Palmers in Lisca.

Nedrček Cheek By Lisca
25,90 €
Spodnje hlače Cheek By Lisca
14,90 €
Nedrček Triumph
43,00 €
Spodnje hlače Triumph
30,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno